„Hot Shorts” intră în cinematografele din România

De: Dragos Tanase / 02.08.2012, 15:30
"Hot Shorts", un concept nou care introduce pe marile ecrane un set de trei scurt-metraje a căror valoare a fost deja confirmată la festivaluri internaționale de film precum Cannes, Locarno, Sarajevo, Varșovia sau Salonic, va avea premiera în cinematografele românești pe 17 august.

„Bora Bora”, „În film la nașu’ ” și „Tatăl meu e cel mai tare” sunt cele trei scurt-metraje care au făcut posibil acest eveniment cinematografic unic în România.

GALERIE FOTO

În aproape două ore de filme de esență tare, „Hot Shorts” adună genuri diferite – dramă, comedie, acțiune – pornind de la drama omului simplu și cinstit care se trezește arestat peste noapte, trecând la umorul nebun iscat la granița cu Republica Moldova când un actor caută cu disperare să ajungă la o filmare cu Coppola și încheindu-se cu povestea lui Andrei care devine pionul principal într-o rețea de mafioți de cartier.

Secvență din filmul

Secvență din filmul „Bora Bora”

Trei regizori pe cât de tineri pe atât de talentați: Bogdan Mirică (Bora Bora), Cristina Jacob (În film la nașu’) și Radu Potcoavă (Tatăl meu e cel mai tare) își vor putea expune viziunea pe marile ecrane, din 17 august.

Secvență din filmul În film la nașu''

Secvență din filmul În film la nașu’ „

Cu participarea unei impresionante echipe de actori, „Hot Shorts” va aduce în cinematografe unele dintre cele mai sonore nume ale scenei românești.

Secvență din filmul

Secvență din filmul „Tatăl meu e cel mai tare”

De la distribuția filmului „Bora Bora”, care îi reunește în rolurile principale pe Alexandru Potoceanu, Mirela Zeța și Ion Săpdaru, la Cristi Iacob, Diana Dumitrescu și Florin Călinescu, actorii în jurul cărora gravitează acțiunea scurt-metrajului „In film la nașu’ ” și nu în ultimul rând la cei care au dat viața personajelor din „Tatăl meu e cel mai tare”: Gavril Patru, Ioana Flora și Alfred Wegeman, vor fi cu toții prezenți pe marile ecrane.

Afiș

Afiș „Hot Shorts”

Așadar, din 17 august, iubitorii de film românesc, european, iubitorii de film cult pot vedea pentru prima oară în confortul sălii de cinema moderne un colaj de scurt-metraje dedicate lor, odată cu lansarea proiectului „Hot Shorts” în cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light, Grand Cinema Digiplex, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Arad, Brăila, Bacău, Târgu-Mureș și Constanța).

„Hot Shorts” este distribuit de MediaPro Distribution.