Hot Silv3r

Apropo.ro / 25.08.2006, 15:25
Hot Silv3r
Mare inghesuiala in segmentul hot hatch, iar lucrurile se complica o data cu sosirea lui Audi S3. La inceputul lui august, dupa multe pozespion si speculatii, aveam, intr-un final, la dispozitie primele fotografii oficiale cu noul Audi S3. Unul argintiu. Ei bine, nu pot sa-mi

Mare inghesuiala in segmentul hot hatch, iar lucrurile se complica o data cu sosirea lui Audi S3.

La inceputul lui august, dupa multe pozespion si speculatii, aveam, intr-un final, la dispozitie primele fotografii oficiale cu noul Audi S3. Unul argintiu. Ei bine, nu pot sa-mi „inmoi” atat de mult parerea vizavi de aceasta culoare incat s-o astern pe hartie intr-o varianta publicabila.

Peste tot numai masini argintii, intr-o revolta generala, se pare, a lui Homo sapiens fata de tot ce este viu, vibrant, interesant. Sondajele si studiile efectuate de mari companii din domeniu, precum DuPont, ne arata ca lumea le vrea, cu o incapatanare nebuneasca, peste tot in lume. Passat-ul argintiu va spune ceva? In fine, revenind la ale noastre, S3 in aceasta culoare nu este o cauza pierduta, ba din contra. Se pare ca exceptiile chiar intaresc regula. Grila singleframe ne este cunoscuta de pe restul gamei, dar caroseria se diferentiaza clar de variantele „civile”. Grila amintita este cromata, fapt ce o face si mai agresiva, iar daca acest lucru nu te convinge, o va face setul de spoilere „razboinice”. Jantele de dimensiuni apreciabile (18 inci) incaltate cu pneuri de 225/40, evacuarea dubla si difuzorul sunt integrate natural in imaginea de ansamblu, S3 fiind very hot!

Citeste mai mult in ProMotor

Tags: