Hot Trailers: Ce-o fi în capul femeilor? Dar în al bărbaţilor? La întrebările puse răspunde noul film Pixar „Inside Out” (Video)

Apropo.ro / 11.12.2014, 12:23
Hot Trailers: Ce-o fi în capul femeilor? Dar în al bărbaţilor? La întrebările puse răspunde noul film Pixar
Nu cu multă vreme în urmă, pe internet circula un scurt metraj animat despre cum funcţionează mintea unei femei si a unui barbat. Se pare că cei de la Pixar şi-au pus aceeaşi intrebare şi au găsit un răspuns. Cel puţin asta promite noul trailer al companiei Pixar care va scoate pe piaţă anul viitor filmul "Inside Out".
De la creatorii succeselor „Up”, „Toy Story” şi „Finding Nemo” vine acum o comedie de familie despre ce se întâmplă – la propriu –  în capul unei familii. „Să te maturizezi e o treabă serioasă, iar pentru Riley, o fetiţă de 10 ani, e şi mai serioasă când trebuie să se mute cu familia ei în San Francisco. Ca noi toţi, Riley e condusă de emoţii – Bucurie (vocea Amy Poehler), Frică (Bill Hader), Furie (Lewis Black), Dezgust (Mindy Kaling) şi tristeţe (Phyllis Smith). Toate aceste emoţii locuiesc în Cartierul General, centru de control al lui Riley, de unde primeşte sfaturi în fiecare zi.” 
 
Cu siguranţă, „Inside Out” va fi unul de impact în 2015 şi suntem siguri că voi abia aşteptaţi să-l vedeţi.