Hot Trailers: Girls – Sezonul 4 (Video)

Apropo.ro / 08.11.2014, 10:06
Hot Trailers: Girls - Sezonul 4 (Video)
Popularul serial de pe HBO se întoarce cu un al patrulea sezon pe data de 11 ianuarie 2015. Ieri a fost dat publicităţii trailerul acestui nou sezon care promite să aduca si mai multe încurcaturi amoroase pentru cele patru prietene.

La finele sezonului trecut, Hannah (Lena Durham) încerca să-si ţina în echilibru viaţa profesională si cea amoroasă. Se schimbă lucrurile pentru ea oare in acest sezon? Trailerul ne dezvaluie decizia lui Hanna de a se înscrie la un concurs de scriere creativă care se desfasoară in Iowa, spre nemultumirea lui Adam. La randul ei, Marnie pare sa fie la fel de ghinionistă in privinta iubirii ca si sezoanele trecute, iar Shoshanna isi caută cu disperare un job. 

În cazul in care vă intrebati, melodia din trailer este „I Believe” de Nico Vega. 

Lena Durham a avut în ultima vreme doar probleme, mai ales dupa apariţia cartii ei de memorii „Not That Kind of Girl”.  Ea  a fost printre altele acuzată ca si-ar fi agresat sexual sora mai mica. Scriitoarea însa a negat cu vehemenţa aceste acuzaţii afirmând pe Twitter că „este socata de felul în care oamenii au interpretat cuvintele ei din carte”.