Hoti prinsi dupa ce au postat pe Facebook poze cu masinile furate

Apropo.ro / 09.11.2011, 15:22
Hoti prinsi dupa ce au postat pe Facebook poze cu masinile furate
Doi tineri care au furat sase masini din Manchester, Anglia, au fost arestati dupa ce s-au laudat pe Facebook cu bolizii furati.

Faceti cunostinta cu doi dintre cei mai prosti hoti din lume! Doi adolescenti din Marea Britanie au fost intrat la inchisoare dupa ce au postat, pe Facebook, fotografii cu masinile pe care le furasera.

Damon Keegan (20 de ani) si Aaron Wilhelm (18 ani) au planuit furtul mai multor masini de lux din Manchester, insa ulterior au facut imprudenta de a se lauda pe Facebook cu noii bolizi.

Cei doi au intrat in vizorul autoritatilor iarna trecuta, cand au spart o locuinta si au fost prinsi din cauza urmelor lasate in zapada.

Pozele de pe Facebook ale hotilor

Dupa ce au fost eliberati pe cautiune, Keegan si Wilhelm au inceput sa fure masini. Politistii au fost alertati de una dintre victime, care si-a vazut pe Facebook masina furata, in poza de profil a lui Wilhelm.

Politistii au aflat ca Keegan si Wilhelm furasera sase masini, in valoare totala de 232.000 de euro.

Keegan, care mai are alte noua condamnari, va petrece 50 de luni intr-un institut de corectie, in timp ce Wilhelm, cu alte zece condamnari, va sta 40 de luni la inchisoare.