Hotii de buzunare londonezi isi imbogatesc victimele!

De: Dragos Tanase / 21.08.2009, 08:00
Hotii de buzunare londonezi isi imbogatesc victimele!
In Londra, a aparut un nou tip de "hoti" de buzunare: cei care nu iti baga mana in buzunar ca sa ia, ci ca sa dea.

In Londra, a aparut un nou tip de "hoti" de buzunare: cei care nu iti baga mana in buzunar ca sa ii ia, ci ca sa iti dea, informeaza Reuters, citat de ziarul Gandul.

Constienti ca oamenii au probleme din cauza crizei financiare, 20 de fosti hoti de buzunare se plimba prin zonele turistice ale capitalei Marii Britanii si pun bani in buzunarele trecatorilor.

Cate 5 sau 20 de lire, sunt strecurate in buzunarele sau gentile trecatorilor din Trafalgar Square, Covent Garden si alte locuri aglomerate.

Nu este neaparat o fapta buna a fostilor infractori, ci doar o campanie in care acestia sunt implicati, derulata pana la sfarsitul lunii in Londra, cand se vor imparti peste 100.000 de lire sterline.

Londra

Londra

Suntem curiosi ce ar pune actualii, si nu fostii, hoti de buzunare din Romania, in general, si in Bucuresti, in special.

Statisticile Politiei arata ca cele mai multe furturi din buzunare s-au comis pe traseele Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB) care circula pe Bulevardul Unirii-Calea Vitan, Soseaua Pantelimon, Calea Rahovei si Bulevardul Nicoale Grigorescu.

 

Â