Houllier a primit amenintari cu moartea

Apropo.ro / 04.03.2004, 10:35
Houllier a primit amenintari cu moartea
Managerul echipei Liverpool, Gerard Houllier, a primit o scrisoare de amenințare cu moartea, a anunțat, marți seara, clubul englez. "Am considerat aceasta întîmplare suficient de îngrijoratoare pentru a o semnala poliției, care a declanșat o ancheta. Nu dorim sa

Managerul echipei Liverpool, Gerard Houllier, a primit o scrisoare de amenințare cu moartea, a anunțat, marți seara, clubul englez.

„Am considerat aceasta întîmplare suficient de îngrijoratoare pentru a o semnala poliției, care a declanșat o ancheta. Nu dorim sa dramatizam incidentul, dar astfel de scrisori nu pot fi ignorate”, a afirmat purtatorul de cuvînt al clubului din Liverpool, într-un comunicat.

Dupa ce echipa din Liverpool a fost eliminata luna trecuta atît din Cupa Angliei, cît și din Cupa Ligii, pe pereții centrului de antrenament al clubului au fost scrise mai multe insulte la adresa lui Houllier.

Totuși, suporterii i-au scandat numele dupa victoria, cu scorul de 2-0, în fața echipei bulgare Levski Sofia, din prima manșa a turului trei al Cupei UEFA, de saptamîna trecuta.  De asemenea, capitanul echipei, Steven Gerrard, s-a îndreptat spre antrenorul sau dupa ce a înscris primul gol al întîlnirii.

În anul 2001, cu Gerard Houllier pe banca tehnica, Liverpool a cîștigat Cupa UEFA, Cupa Angliei și Cupa Ligii. Sosit la Liverpool în 1998, managerul francez mai are înca 15 luni de contract.

Dupa disputarea etapei a XXVII-a, Liverpool ocupa locul șase în campionat, aflîndu-se la trei puncte de poziția a patra, care asigura participarea în preliminariile Ligii Campionilor.

Mediafax