HP a lansat noua imprimanta foto

Apropo.ro / 02.09.2004, 12:57
HP a lansat noua imprimanta foto
HP a lansat noua imprimanta foto de format 10x15, compacta, HP Photosmart 375, care ofera o multitudine de posibilitați de imprimare, cu și fara calculator. În cazul imprimarii fara calculator, ecranul LCD color pivotant, de dimensiuni mari (6,4 cm pe diagonala) ofer[ajutor în

HP a lansat noua imprimanta foto de format 10×15, compacta, HP Photosmart 375, care ofera o multitudine de posibilitați de imprimare, cu și fara calculator.

În cazul imprimarii fara calculator, ecranul LCD color pivotant, de dimensiuni mari (6,4 cm pe diagonala) ofer[ajutor în cazul imprimarii de pe carduri de memorie. Cele 5 tipuri de cititoare de

carduri incorporate, care recunosc nu mai puțin de 11 formate diferite de carduri, permit imprimarea de fotografii la cîteva minute dupa ce au fost realizate. HP Photosmart 375 accepta carduri de tip Compact Flash, Smart Media, Memory Stick, Secure Digital, Multimedia Card, xD-Picture Card De asemenea, ofera diferite efecte, printre care mariri și încadrari, modificarea culorilor (albnegru, sepia), îmbunatațirea contrastului, marirea sau micșorarea luminozitații, rotirea fotografiilor, îndepartarea ochilor roșii, etc.

Formatele disponibile pentru imprimarea fotografiei sînt multiple, începînd cu 10×15 și terminînd cu 4×6 cm.

Pentru aparatele foto care nu au card de memorie, noul model are port USB frontal cu coexiune PictBridge. La acest port USB se poate conecta conecteaza la el adaptorul Bluetooth.

Mediafax Business/ IT