HP lanseaza colectia de primavara de muzica digitala

Apropo.ro / 14.04.2005, 13:01
HP lanseaza colectia de primavara de muzica digitala
HP anunta doua noi produse care completeaza linia de playere muzicale digitale Apple iPod, din gama HP. Noile produse iPod le permit consumatorilor sa transporte o biblioteca extinsa de muzica si fotografii, oriunde merg, si sa beneficieze de ea. Dispozitivul Apple iPod de la HP este

HP anunta doua noi produse care completeaza linia de playere muzicale digitale Apple iPod, din gama HP. Noile produse iPod le permit consumatorilor sa transporte o biblioteca extinsa de muzica si fotografii, oriunde merg, si sa beneficieze de ea.

Dispozitivul Apple iPod de la HP este disponibil in doua variante – un model cu o capacitate de 30 GB(1), care poate stoca pana la 7.500 de cantece, si un model de 60 GB, care poate stoca pana la 15.000 de cantece(2). Pe langa biblioteca muzicala, noile playere pot stoca aproximativ 25.000 de fotografii digitale, care pot fi vizualitate pe un ecran in culori stralucitoare si rezolutie inalta.

Utilizatorii pot folosi un cablu audio-video optional pentru vizualizarea slideshow-urilor pe proiectoare sau televizoare cu diagonala mare.

„HP le ofera consumatorilor modalitati simple si atractive de a se distra sau de a-si personaliza cantecele si fotografiile”, spune Siobhan OÂ’Connor, vicepresedinte al diviziei Consumer Brand and Marketing din cadrul HP. „Impreuna cu noile noastre PC-uri Media Center, disponibile acum cu dock integrat pentru iPod si software Apple iTunes preinstalat, noile iPod-uri constituie o solutie muzicala completa oferita de HP”.

Player-ele sunt livrate cu un cablu USB 2.0 pentru conectarea cu usurinta la un PC, pentru sincronizare sau transferul de muzica, liste muzicale, fotografii sau albume cu ilustratii. In plus, autonomia extinsa a acumulatorului le ofera utilizatorilor pana la 15 ore de redare audio si 5 ore pentru slideshow-uri(3). Ambele modele beneficiaza de serviciul de suport HP Total Care pentru clienti, care include un an de suport telefonic si un an de garantie.

De asemenea, noile player-e iPod sunt compatibile cu tatuajele HP tiparibile (HP Printable Tattoos), o modalitate inovatoare de a le permite utilizatorilor sa-si personalizeze iPod-urile cu diverse ilustratii, desene sau fotografii. La adresa www.hp.com/music, acestia pot gasi o galerie completa de „tatuaje”, un album cu cele mai in voga formatii sau cantareti, cat si diverse alte ilustratii si imagini unice.

Utilizatorii isi pot incarca si propriile fotografii sau imagini, pentru a le tipari apoi acasa sub forma de „tatuaje”. Ultra-subtiri, acestea se aplica si se indeparteaza cu usurinta de pe carcasa player-ului. In plus, fiind durabile si rezistente la apa, „tatuajele” asigura protectie la zgarieturi dar adauga si o nota personala.

Tatuajele HP tiparibile se vand in pachete de cate 10 bucati de hartie lucioasa, fiind predecupate pentru a se potrivi perfect pe carcasele dispozitivelor Apple iPod de la HP. Noile player-e iPod de la HP, cat si tatuajele amintite, sunt disponibile online la adresa hpshopping.com, precum si la majoritatea magazinelor importante, cum ar fi Circuit City, Radio Shack, Sears si Wal-Mart.

Despre HP

HP este o companie furnizoare de solutii tehnologice destinate consumatorilor, intreprinderilor si institutiilor din intreaga lume. Oferta companiei cuprinde infrastructura IT, echipament de calcul si acces de uz personal, servicii globale si solutii de tiparire si prelucrari de imagini. In ultimele patru trimestre financiare, incheiate la 31 ianuarie 2005, veniturile obtinute de HP au totalizat 81,8 miliarde USD. Mai multe informatii despre HP (NYSE, Nasdaq: HPQ) puteti gasi la www.hp.com

Sursa: ZDNet, preluat de SmartNews.