Hrebenciuc: „Baga-mi-as p… in Bunica!” (Prosport)

Apropo.ro / 29.01.2009, 12:52
Hrebenciuc:
Legatura puternica dintre Gigi Becali si Viorel Hrebenciuc, un sustinator infocat al Stelei, e deja binecunoscuta, scrie Prosport.

Legatura puternica dintre Gigi Becali si Viorel Hrebenciuc, un sustinator infocat al Stelei, e deja binecunoscuta, insa interesant este ca politicianul PSD-ist parea marcat inca la momentul inregistrarilor convorbirilor telefonice, finalul de campionat din sezonul trecut, de un episodul "Bunica", din celebra partida Gloria Buzau – Steaua, din ultima etapa a turului, incheiata la egalitate, 1-1, dupa ce jucatorul gazdelor a inscris in ultimul minut al meciului, din lovitura libera! Intr-o inregistrare telefonica surprinsa de DNA intre Gigi Becali si Viorel Hrebenciuc, politicianul se plange acestuia de rezultatul din partida Gloria Buzau – Steaua.

In ciuda faptului ca Steaua a mai pierdut puncte dupa acel episod, Viorel Hrebenciuc era sigur ca acel moment a contribuit decisiv la pierderea campionatului de catre Steaua.

Becali: Parca ce, joaca jucatorii! Viorele, daca vrea Dumnezeu, iese, daca nu, nu…
Hrebenciuc: Asa este!
Becali: Si daca o iesi, daca nu, imi bag p… si gata!
Hrebenciuc: Mda, bine! P… ma-sii! Stii la ce ma gandeam mai inainte?
Becali: Him?
Hrebenciuc: Baga-mi-as p… in Bunica ( Romeo Bunica, fotbalist, dat afara de la Gloria Buzau dupa ce echipa a egalat Steaua datorita golului marcat de el – n.r.), de la Buzau, stii?
Becali: Da, da!
Hrebenciuc: Ca-s doua puncte, Dumnezeii mamii lor!
Becali: Da, da!
Hrebenciuc: Nu mai zic de Timisoara, hai! Da-le dracu’!
Becali: Da, asta e!

Mai multe detalii despre stenogramele DNA, pe Prosport.ro.

 

Sursa foto: Prosport