Huawei U120 – telefon 3G de la DigiMobil

Apropo.ro / 20.12.2007, 15:11
Huawei U120 - telefon 3G de la DigiMobil
Odata cu lansarea DigiMobil 3G, RCS & RDS au pus la dispozitia clientilor o serie de telefoane mobile printre care se numara si modelul Huawei U120

Pentru multi, numele Huawei poate fi lipsit de semnificatie, in ciuda faptului ca este cel mai mare furnizor de echipament pentru retele si telecomunicatii din China si unul din liderii in domeniu la nivel mondial.

Compania a fost infiintata in 1988 si este specializata in cercetarea, dezvoltarea, producerea si comercializarea echipamentelor de comunicatii, printre clientii sai numarandu-se si provideri de telefonie din Romania.

Odata cu lansarea serviciul de telefonie mobila DigiMobil 3G, RCS & RDS au pus la dispozitia clientilor o serie de telefoane mobile printre care se numara si modelul Huawei U120. Conform comunicatului oficial, acesta va fi insotit de o cartela preactivata si va avea o arie de acoperire limitata la cateva orase din tara si in imprejurimile lor.

Huawei U120 este un telefon candybar cu suport 3G si functii multimedia, optimizat pentru cei pasionati de muzica si plasat in segmentul entry level al pietei. Forma sa nu are nimic iesit din comun, fata fiind dominata de un ecran de 1.8” care afiseaza 262.000 de culori, un pad directional cu 5 butoane si o tastatura standard.

Mai multe detalii pe www.go4it.ro