Huck Finn (trailer)

De: Mioara Tronaru / 27.09.2013, 07:00
Huck Finn (trailer)
PREMIERA 27.09 TO: Die Abenteuer des Huck Finn. Producţie Germania, 2012. R: Hermine Huntgeburth. Cu: Leon Seidel, Louis Hofmann, Jacky Ido, August Diehl, Heike Makatsch, Peter Lohmeyer. Distribuit de Parada Film

După ce a descoperit o extraordinară comoară alături de prietenul său cel mai bun Tom Sawyer, neastâmpăratul Huck Finn duce o viaţă de calvar: costume dichisite, cine pline de reguli de conduită şi alte astfel de probleme! Huck visează la cerul liber, pescuit, focuri de tabără şi aventurile sale vieţii de hoinar. Totul se schimbă când în St. Petersburg apare tatăl bun de nimic al lui Huck, care consideră că tot ce are fiul i se cuvine de drept! Ca să scape de el, Huck fuge de acasă şi începe o extraordinară călătorie pe fluviul Mississippi, alături de negrul fugar Jim.

Ecranizare a romanului „Aventurile lui Huckleberry Finn” scris de Mark Twain, producţia a fost filmată aproape integral în România şi a rulat deja în ţări precum Germania, Polonia, Rusia, unde s-a bucurat de succes în rândul spectatorilor de toate vârstele.