Hugh Grant, despre efectele școlii acasă: Fiul meu s-a automutilat

De: Ana Obretin / 19.02.2021, 11:29
Hugh Grant, despre efectele școlii acasă: Fiul meu s-a automutilat

Actorul britanic Hugh Grant a dezvăluit că unul dintre fiii săi a suferit o leziune facială majoră în urma automutilării, în timp ce participa la o lecție acasă cu tutorele său. Starul a făcut această mărturisire în timpul unei conferințe online susținute alături de colega sa din comedia „Music and Lyrics” Drew Barrymore.  

Actorul a explicat că a plecat împreună cu familia în Turcia, unde trebuie să filmeze pentru următorul său lungmetraj. El a apelat la doi tineri profesori pentru a le oferi lecții acasă copiilor săi. În timpul unei astfel de lecții, unul dintre fiii lui s-a automutilat în fața tutorelui său . Un gest sfâșietor generat de frustrare: în timp ce copilul încerca să rezolve o problemă de matematică „și-a înfipt un pix în față”.

Tatăl a cinci copii, cu vârste cuprinse între cinci și nouă ani, Hugh Grant are doi băieți, cu o fostă iubită, Tinglan Hong, respectiv cu soția sa, Anna Eberstein, Felix și John. El nu a specificat care dintre fiii săi a fost autorul acestui gest.

„Fiul meu s-a rănit în fața tânărului său profesor pentru că nu putea rezolva o simplă problemă de matematică”, a spus actorul în vârstă de 60 de ani.

Se pare că rana nu a fost gravă, dar gestul dovedește criza profundă prin care trec școlarii în pandemie. 

Recent, Hugh Grant, premiat cu un Glob de Aur pentru rolul din „Four Weddings and a Funeral” (1994), a declarat că a devenit un actor mai bun datorită copiilor săi.

CITEȘTE ȘI: Hugh Grant ar putea juca în noul thriller al lui Guy Ritchie 

Soţia actorului Hugh Grant, răpită la Paris – FOTO 

Foto: Profimedia Images