Hugh Jackman, dezvăluire despre boala sa: Am avut patru cancere de piele în ultimele 18 luni

De: Carmen Ulian / 08.05.2015, 09:00
Hugh Jackman, dezvăluire despre boala sa: Am avut patru cancere de piele în ultimele 18 luni
Actorul australian Hugh Jackman a dezvăluit într-un interviu recent faptul că a suportat în ultimele 18 luni patru operaţii de extirpare a unor cancere de piele şi că va fi nevoit de acum înainte să meargă la controale medicale la fiecare trei luni, pentru tot restul vieţii sale.

Hugh Jackman a fost diagnosticat prima dată cu carcinom bazocelular, la nivelul nasului, în anul 2013, informează dailymail.co.uk.

Încercând să contribuie la creşterea gradului de conştientizare în rândul populaţiei generale în privinţa riscului de cancer de piele, o afecţiune frecvent întâlnită în ţara sa natală, starul australian a dezvăluit într-un interviu acordat revistei WHO, joi, că a suportat patru intervenţii de extirpare a unor celule canceroase în ultimele 18 luni şi că este foarte probabil să suporte din nou astfel de operaţii şi în anii următori.

Hugh Jackman, în vârstă de 46 de ani, spune că medicul lui personal a încercat să îl liniştească în legătură cu această „luptă de-o viaţă” cu cancerului: „dacă asta este singura cruce pe care trebuie să o porţi în viaţă, atunci ar trebui să te consideri norocos”.

Starul australian, care de acum înainte va trebui să meargă la un consult medical la fiecare trei luni, a suportat prima intervenţie de extirpare a unor celule canceroase, în noiembrie 2013. Starul australian a mers la medic după ce un artist în machiaj a observat o mică pată sângerie ceva mai pronunţată pe nasul său, în timpul filmărilor de la pelicula „X-Men: Viitorul este trecut/ X Men: Days of Future Past”.

Actorul spune că soţia lui, Deborra-Lee Furness, cu care este căsătorit din 1996 şi cu care are doi copii – Oscar, în vârstă de 14 ani, şi Ava, în vârstă de nouă ani -, l-a încurajat şi a insistat ca el să fie consultat de un medic.

Citeste mai mult aici!