Hugh Jackman e samurai în „The Wolverine” (Trailer)

De: Gabriela Voicu / 28.03.2013, 13:45
Hugh Jackman e samurai în
Actorul Hugh Jackman își arată ghearele din nou, în primul trailer pentru "The Wolverine".

Primul trailer pentru The Wolverine a fost lansat, iar actorul Hugh Jackman își arată ghearele din nou.

Dornic să își găsească mortalitatea, Logan fuge de propriile superputeri, însă nu pentru mult timp. El ajunge în Tokio, unde încearcă să găsească un nou sens, însă se va antrena alături de samurai. Chiar regizorul filmului, James Mangold, l-a descris pe Wolverine în acest film ca fiind un samurai care nu are maestru.

Noua poveste a lui Wolverine îl aduce pe Logan (Hugh Jackman) în Japonia și se învârte în jurul unei relații complicate între acesta și Yukio (Rila Fukushima) – o femeie ninja care lucrează pentru un șef al unui clan mafiot, Shingen (Hiroyuki Sanada). Acesta este nimeni altul decât tatăl celeilalte iubite a lui Wolverine – Mariko (Tao Okamoto). În actiune intră și Viper (Svetlana Khodchenkova), altă femeie (personaj negativ) care are o relație complicată de iubire-ură cu Wolverine. Această poveste a fost adaptată după benzile desenate din 1982 scrise de Chris Claremont și Frank Miller.

The Wolverine (trailer)

Moartea sau incapacitatea lui Wolverine de a muri este tema care domină intreg filmul. „Își dă seama că toți cei dragi din jurul lui mor, iar viața lui e doar plină de durere. Așa că e mai bine pentru el să fugă. Nu poate să moară. Vrea doar să fugă departe de tot” a spus Hugh Jackman despre personajul său.

Wolverine își va arăta ghearele în timpul unei înmormântări, întreruptă de un atac al celor de la Yakuza. „Acea scena va fi diferită ca intensitate de tot ce ați văzut, este o scenă de luptă fizică deosebită” spune regizorul. „Yuko nu este doar o fată rea, care poate avea singură grijă de ea, ci are și un stil original. Cred că este sexy și desprinsă din lumea anime. Este un personaj foarte tare”, conchide acesta.

„The Wolverine” va fi lansat în România pe 26 iulie 2013.