Hugh Jackman nu are voie să joace alături de Angelina Jolie

De: Nicoleta Nicolae / 07.07.2015, 17:00
Hugh Jackman nu are voie să joace alături de Angelina Jolie
Actorul australian Hugh Jackman nu are voie să joace alături de Angelina Jolie, deoarece soţia lui, Deborra-Lee Furness, "i-a interzis" acest lucru, informează contactmusic.com.

Actriţa în vârstă de 59 de ani şi soţul ei, în vârstă de 46 de ani, au participat, luni, la emisiunea „Today Show”.

La un moment dat, Deborra-Lee Furness i-a spus prezentatoarei Lisa Wilkinson: „I-am spus agentului său că nu are voie să lucreze cu Angelina Jolie. Sunt sigură că este minunată”. La scurt timp după această declaraţie, Furness a adăugat: „Glumesc doar”.

Cei doi au apărut la TV pentru a vorbi despre organizaţia Adopt Change, care încearcă să îi facă pe australieni să ia în calcul aspectele necesare adopţiei. Furness a spus că faptul că Jolie a adoptat copii a făcut ca acest subiect să fie mult mediatizat. „Iubesc ceea ce face – Împarte o lumină strălucitoare asupra conştientizării adopţiilor”, a mai spus actriţa.

Hugh Jackman şi Deborra-Lee Furness sunt împreună de 19 ani, din momentul în care s-au întâlnit pe platourile de filmare de la drama „Corelli”. Împreună au adoptat doi copii – Oscar, în vârstă de 14 ani, şi Ava, în vârstă de 9 ani. Cei doi spun că mariajul lor a rezistat atât de mulţi ani datorită angajamentului lor de a-şi creşte copiii şi înţelegerii de a nu sta prea mult timp despărţiţi, chiar dacă amândoi au un program încărcat.

„Deb a avut o regulă: să nu stăm despărţiţi mai mult de două săptămâni”, a explicat Jackman, precizând că a învăţat, încă de la începutul relaţiei, să spună „da” la tot ceea ce soţia sa îl roagă.

Sursa: MEDIAFAX