Hugh Laurie, lord al crimei într-un serial poliţist

De: Nicoleta Nicolae / 31.10.2015, 07:00

Hugh Laurie, lord al crimei într-un serial poliţist
AMC a anunţat că a achiziţionat drepturile internaţionale de difuzare pentru adaptarea televizată a romanului lui John le Carré ,“The Night Manager”.


Hugh Laurie se declară un mare fan al cărţii, mărturisind că este un adevărat privilegiu pentru el să facă parte din producţia serialului:

” Am iubit > atunci când a fost publicat şi timp de 20 de ani am aşteptat să îl văd pe ecran. Acum sunt încântat şi onorat să am primul loc din faţă. Toate piesele mobile sunt fin asamblate – trebuie doar să nu le încurcăm”.

Serialul va fi primul roman adaptat al lui Caré în ultimii 20 de ani. The Night Manager conţine dragoste, pierdere şi răzbunare într-o poveste întortochiată a criminalităţii moderne. În centrul acţiunii îl vom vedea pe fostul soldat britanic Jonathan Pine (Hiddleston) în timp ce navighează cotloanele întunecate din Whitehall şi Washington,unde o filieră secretă operează între comunitatea de informaţii şi comerţul internaţional secret de arme. Pentru a se infiltra în cercul dealerului de arme mortale Richard Onslow Roper (Laurie), Pine trebuie să devină el însuşi un criminal.