„Huidu scapa cu suspendare!”

Apropo.ro / 09.12.2011, 09:50
Comisarul (r) Traian Tandim, autorul a peste 70 de carti politiste, o vedeta a Politiei Romane, s-a hazardat sa dea verdicte pentru cele mai mediatizate cazuri din ultima vreme.

Ce credeti despre cazurile „Elodia” si „Madalina Manole”?

In cazul „Fetei cu parul de foc” este clar: sinucidere. La Elodia, la fel de clar: politistul este autorul, nu este nicio discutie. Eu am spus de la inceput. Sunt atatea probe. Am dat exemplu cazurile de la americani unde sunt condamnati si pentru mai putine probe, si fara cadavru. Si noi am avut la fel doua-trei cazuri si le-am dat si pe astea. Am avut un caz cu un tip omorat in vie si ars. Si s-a mers pe condamnare pentru ca pe cos s-a gasit funingine cu proteina umana. Nici n-a trebuit cadavru. Dar cand gasesti sange in casa, pe tocul pistolului, in masina, se poate asa ceva? Asta e autorul. Eu cand il vad pe Cioaca imi vine greata. O sa cada pana la urma, dar pacat ca si-a batut joc de politie.

Si Huidu, si profesorul de la „Jean Monnet” scapa cu suspendare

„Violul” de la „Jean Monnet”?

Pe ala, pe profesor, nu l-as fi bagat la inchisoare.

Raportul medico-legal spune ca exista fisuri anale, dar in urma unui act sexual consimtit. Ce se intampla?

Scapa. Pe baza concluziilor medicului legist. Ii da cu suspendare. Nu-i intarata pe procurori. Daca nu faceau aia cu Facebook-ul, cu sustinutul, asta i-a calcat pe nervi. Din cauza asta l-au arestat. Au si ei orgoliul lor. Stiu cum e…

Huidu?

Scapa cu suspendare. Pai ce, nevasta lui Adrian Paunescu nu a scapat?

Citeste restul interviului acordat de comisarul (r) Traian Tandim pe ziarulring.ro.