Hulk Hogan are fiul in arest, iar fiica in Playboy

Apropo.ro / 25.09.2008, 17:43
Nick Hogan, fiul lui Hulk Hogan, a avut de executat o pedeapsa cu inchisoarea in urma unui accident de masina. Hulk bate admiratorii fiicei sale

Nick Hogan, fiul lui Hulk Hogan, a avut de executat o pedeapsa cu inchisoarea in urma unui accident de masina. Judecatorii i-au dat 8 luni de inchisoare, dupa care vor urma cinci ani de supraveghere. Termenul aproape s-a implinit (cele opt luni se implinesc in octombrie), iata, si tanarul de bani gata va trebui sa munceasca in folosul comunitatii 500 de ore. Lui Nick are interzis sa mai bea sau sa isi permita altele de acest gen la scoala.

NU RATA GALERIA FOTO CU MINUNATA FAMILIE HOGAN

Parintii tanarului ranit grav in accidentul provocat de Nick considera ca pedeapsa a fost si este prea mica pentru o asemenea fapta. Cel ranit nu este altul decat un foarte bun prieten de-al lui Nick, John Graziano.

Avocatul familiei Hogan declara pentru MTV ca la pedeapsa conteaza comportamentul "victimei" si din aceasta cauza, Nick poate fi eliberat mai devreme. Ce se va mai intampla, ramane de vazut.

In schimb, nu trebuie sa uitam nici de sora lui Nick, febletea lui taticu’ wrestler Hulk Hogan. Seamana mult cu mama ei, are senzualitate si este blonda. Ea nu se sfieste de gesturi sau tinute sexy, iar taticu’ nu sta prea mult pe ganduri inainte sa sara la bataie din cauza ei daca i se pare ceva neclar sau suspicios.

Nici macar nu-ti dai seama ca are doar 20 de ani daca arunci o privire asupra ei, dar astia sunt copii Americii.

Pe undeva am putea intelege spiritul rebel al celor doi copii avand in vedere ca parintii sunt despartiti si mereu au facut ce si-au dorit, mai ales ca li s-a permis.

Brooke Hogan – About Us

Brooke Hogan a aparut in Maxim, FHM si a fost curtata de Playboy care i-a facut o oferta frumoasa careia nu i-a spus nu.

In 2006 a lansat albumul muzical intitulat "Undiscovered" care s-a vandut in 127.000 de exemplare. Brook se pregateste pentru un al doilea album al ei si, in prezent, este gazda unui reality show ce ii poarta si numele "Brooke Knows Best".