Hummer in Romania

Apropo.ro / 27.02.2004, 12:55
Hummer in Romania
Producatorul american de autoveficule off-road, parte a concernului General Motors, a ajuns oficial in Romania. ACM Hummer este unicul importator Hummer in Romania si Republica Moldova. La conferinta de lansare au luat parte Adrian Thess, directorul general ACM Hummer, Dragos Leca,

Producatorul american de autoveficule off-road, parte a concernului General Motors, a ajuns oficial in Romania. ACM Hummer este unicul importator Hummer in Romania si Republica Moldova.

La conferinta de lansare au luat parte Adrian Thess, directorul general ACM Hummer, Dragos Leca, director de produs Hummer, si Bogdan Stelea, imaginea Hummer in Romania pentru urmatorii doi ani. Stocul initial rezervat pentru piata noastra a fost epuizat inainte de lansarea oficiala. Din acest motiv s-a cerut o suplimentare si in prezent stocul curent din Romania este de trei autoturisme, cu un numar suplimentar de 10 unitati ce pot fi livrate in maxim 5 saptamani. Hummer Romania ofera toata gama de modele si servicii ale marcii, concentrandu-se in special pe cel mai recent produs, H2. Avand un pret CIP de 67.980 euro, Hummer-ul H2 dispune de o echipare bogata „Luxury” si un motor V8 de 321 CP. Pasagerii au la dispozitie, printre altele, tapiterie din piele, scaune reglabile electric cu memorii, climatizare automata independenta pentru locurile din fata, sistem audio Bose si alarma. In ciuda greutatii de peste 2,5 tone, H2 accelereaza de la 0 la 100 km/h in 10,2 secunde si anunta un consum mixt de 18,1 l/100 km.

Garda la sol este de 255 mm si se poate ridica pana la 267 mm gratie suspensiei pneumatice. In plus, fata de diferentialele blocabile si reductoare, sistemul de transmisie beneficiaza de un program special pentru o conducere mai usoara pe pietris sau nisip. In teren accidentat, H2 permite urcarea unei pante cu inclinatie de 27 de grade sau deplasarea pe un drum cu inclinatie laterala de 18 grade.

„Produsul Hummer este unic in piata auto mondiala, in aceasta directie serviciile oferite de catre ACM Hummer sunt la cel mai inalt nivel. Suntem multumiti ca am reusit sa aducem oficial in Romania produsul Hummer si in acest fel sa implinim visul multor romani: acela de a fi proprietarul unui Hummer”, a declarat Dragos Leca, director de produs Hummer.

Autoshow

Tags: