Hummer și ale sale surori gemene

Apropo.ro / 28.06.2007, 10:07
Hummer și ale sale surori gemene
Se spune ca între gemeni exista o legatura foarte puternica, indestructibila. Atunci cînd sînt de sex feminin și senzualitatea lor este potențata prin contrast dimensional de catre un H2, avem de-a face cu un tablou parca apocaliptic. Luxury Car Show s-a remarcat în vara

Se spune ca între gemeni exista o legatura foarte puternica, indestructibila. Atunci cînd sînt de sex feminin și senzualitatea lor este potențata prin contrast dimensional de catre un H2, avem de-a face cu un tablou parca apocaliptic.

Luxury Car Show s-a remarcat în vara evenimentelor de lux nu doar cu exemplare de soi motorizate, ci și cu o senzaționala pereche de fete congruente. Daca nu ați studiat îndeajuns geometria plana, congruența reprezinta, în cazul de fața, similitudinea de forme dintre doua individe nascute la interval de cîteva ore. Creierele barbaților sînt din ce în ce mai populate de fantezii atipice, iar un loc aparte în lobii placerii îl constituie existența unor gemene în sfera conjugala.

Deși par identice, mici deviații comportamentale le fac diferite. Faptul ca Andrada (oricare dintre ele) este domestica, iar Laura (cealalta) e mai impulsiva confera cuplului ceea ce trebuie: diversitate și atracția polilor. Prima dintre ele are 25 de ani, ca și sora ei, de altfel. A doua are dimensiuni foarte incitante – 89-59-89 –, la fel ca Andrada.

Dar de ce am ales un H2 pentru a închide triunghiul erotic? Pentru ca este spațios și puternic, în contradicție totala cu duetul fragil Laura-Andrada. Juxtapuse, caracterele opuse l-ar respinge din schema pe ultimul, conform manualului. Acest lucru nu se petrece grație forțelor irezistibile care graviteaza în jurul ansamblului H2-Gemene. Înauntru și la exterior, Laura și Andrada au sedus un gigant parca secatuit de vlaga, deși dimensiunile sale impozante sînt net superioare celor ale blondelor.

Identitatea ascunsa a celor doua, „neantul” din care au poposit în paginile noastre ne sporește subit dorința de a le descoperi, iar acest fapt se poate întîmpla doar printr-un conspect atent al detaliilor – fara cusur.

Eludînd interdicțiile pudibonderiei, Laura și Andrada au populat habitaclul H2-ului într-o maniera directa, ofensînd prejudecațile legate de legamîntul lor erotic. Noi am asistat perplecși la supradoza de senzualitate și am robotit în jurul lor care mai de care, sperînd sa le transmitem un pic din starea noastra de anxietate, sa înțeleaga și ele în ce hal ne subjuga testosteronul. Nu s-a întîmplat, recitalul a continuat într-un stil agresiv și imperturbabil, totul culminînd cu o capitulare iminenta, pe care am anticipat-o de la bun început.

Mai multe pe Promotor.ro

Tags: