Hurrem şi Suleyman, iubiţi şi în viaţa reală?

Apropo.ro / 27.11.2012, 10:55
Hurrem şi Suleyman, iubiţi şi în viaţa reală?
Se pare că Meryem Uzerli, adica Hurrem, şi protagonistul serialului “Suleyman Magnificul” au avut parte de o poveste de dragoste şi în realitate.

Pentru a se apropia de Ergenç Halit, interpretul lui Suleyman, Meryem, spun surse de pe platourile de filmare, ar fi jucat pe cartea „Sunt singură în oraş, nu cunosc Istanbulul şi nici limba”, iar Halit s-a oferit să o ajute.

În concluzie, actorul a început să petreacă aproape toate pauzele dintre filmări alături de aceasta, a vizitat-o la hotel, a dus-o la restaurant, prin cluburi şi i-a aratat frumuseţile orasului.
Apropierea dintre Halit şi Meryem a devenit, în scurt timp, evidentă pentru toată lumea de pe platourile de filmare, dar şi pentru Bergüzar, soţia lui Halit, aşa că aceasta a pus piciorul în prag şi l-a dus pe Halit la psiholog pentru terapie de cuplu.
Iar Halit a renunţat la Meryem şi a negociat cu producătorii să îi angajeze nevasta pentru o apariţie specială ( soţia lui Halit va apărea în rolul contesei italiene Monica Theresa Gritti, sora omului de încredere al sultanului in Occident).