Hyundai are planuri mari

Apropo.ro / 16.08.2006, 11:19
Hyundai are planuri mari
Coreenii nu slabesc deloc puternica ofensiva pe care au inceput-o de ceva vreme. Mai nou, sub numele de Veracruz, pregatesc un rival pentru Mercedes GL. Principala piata de desfacere va fi, bineinteles, SUA, unde pana acum Hyundai n-a concurat in clasa SUV-urilor full-size. Masina va

Coreenii nu slabesc deloc puternica ofensiva pe care au inceput-o de ceva vreme. Mai nou, sub numele de Veracruz, pregatesc un rival pentru Mercedes GL. Principala piata de desfacere va fi, bineinteles, SUA, unde pana acum Hyundai n-a concurat in clasa SUV-urilor full-size. Masina va avea motorul si cutia de viteze montate transversal si in standard va fi doar cu tractiune fata. Caroseria va fi autoportanta, iar propulsorul un V6 de 3,8 litri, ceea ce ar putea fi un dezavantaj pentru coreeni, din moment ce cumparatorul tipic de SUV-uri mamut se asteapta sa poata opta pentru motorizari V8.

Desi, pe cale oficiala, nu se stie exact cand va fi prezentat Veracruz, speculantii sustin ca orizontul cel mai probabil este primavara lui 2007.

Citeste mai mult in ProMotor

Tags: