I-a băgat în sperieţi! Cum a răcnit Cristi Tabără la invitaţii săi (VIDEO)

De: Cătălina Matei / 31.10.2014, 11:18
I-a băgat în sperieţi! Cum a răcnit Cristi Tabără la invitaţii săi (VIDEO)
Este una dintre cele mai calde prezenţe de pe micul ecran şi niciodată nu a ieşti din calmul său. Recent, însă, Cristian Tabără i-a şocat atât pe invitaţii săi din emisiunea pe care o realizează la un post TV din Republica Moldova, cât şi pe telespectatori.

Cristian Tabără este moderatorul emisiunii “Fabrika” de la postul moldovenesc Publika, iar în timpul ediţiei de marţi a avut o reacţie care a şocat pe toată lumea.

Invitaţii discutau foarte aprins despre unirea Moldovei cu România, iar moderatorul abia se mai auzea. În acel moment, Cristi Tabără a avut o reacţie neaşteptată: a răcnit la cei prezenţi, pentru a potoli spiritele.

Imediat, realizatorul a fost apostrofat de unul dintre invitaţi: “Ce e, domne, de ce ţipaţi? Parcă sunteţi la dumneavoastră în ţară”. Iar răspunsul lui Cristi Tabără a fost:  „Sunteţi la mine în studio”.

Se pare că reacţia realizatorului a avut efect, căci atmosfera s-a mai liniştit în studio, iar invitaţii au trecut peste momentul de “moderare” ca şi cum nici nu s-ar fi întâmplat.