I-a „căzut” fața după ce și-a făcut lifting

De: Gabriela Voicu / 15.01.2014, 14:00
I-a
Yvonne, în vârstă de 57 de ani, din Marea Britanie, a platit 4.000 de lire sterline pentru a arata mai bine, dar rezultatul a fost dezastruos.

Yvonne, în vârstă de 57 de ani, din Marea Britanie, a platit 4.000 de lire sterline pentru a arata mai bine, dar rezultatul a fost dezastruos.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Femeia a dorit un lifting facial în 2011, dar, în loc să scape de riduri, problemele i s-au agravat din cauza chirurgului care în loc de lifting i-a făcut liposucție la nivelul feței, iar mușchii ei faciali au fost distruși.

„După un an de la intervenție mi-a picat fața, la propriu. Am rămas cu pielea lăsată, cu mai multe riduri decât înainte de intervenție. Păream o femeie de peste 70 de ani. Nu pot să exprim în cuvinte ce am simțit. Era un coșmar. Nu am mai ieșit din casă, nu îmi doream o astfel de față”, a mai spus femeia”, povestește Yvonne.

Fața lui Yvonne începe să își revină

Yvonne a mers la același medic, însă după a doua intervenție rezultatele au fost la fel de proaste. Mai mult, acesta a încercat să o convingă că fața ei a avut de suferit, nu din cauza intervenției pe care el a făcut-o prost ci pentru că ea a refuzat să își pună și Botox.

Apoi, femeia a găsit un specialist nou, iar acesta din urmă a acceptat să o ajute și să încerce să repare răul făcut de primul medic.

Din nefericire, asta a presupus ridicarea pielii gâtului, injectarea de grăsime proprie sub pielea feței și peeling pentru reducerea ridurilor.

După 6 săptămâni de la ultima operație, fața femeii pare să își revină și să arate tot mai bine.