I-a crescut părul mare după ce s-a întîlnit cu ursul

Apropo.ro / 27.09.2012, 12:40
I-a crescut părul mare după ce s-a întîlnit cu ursul
Citește aventurile lui Laur, omul care a trăit cea mai inexplicabilă aventură a vieții lui de cetățean al comunei Moroeni!

Satul Glod, comuna Moroeni, județul Dâmbovița. Laur Bobolan Balint, tînăr vizitiu de 29 de ani, își conducea caii spre casă. Era noapte, trecut de ora douăsprezece.

La un moment dat, i s-a făcut foame. S-a dat iute jos din căruță, a luat toporul și a sărit gardul la niște gospodari romi, care, după cum se știe, sînt majoritari în localitate. După ce le-a tăiat capurile adulților, Laur a mai zăbovit în casă preț de jumătate de oră, timp în care i-a sufocat cu perna pe cei unsprezece copii, dintre care patru căsătoriți. Apoi a vrut să pornească televizorul. Neștiind unde e telecomanda, el s-a enervat un pic și a spart ecranul cu toporul.

Pe urmă a ieșit în curte, unde a căutat o găină, pe care să o taie și să o mănînce. Pentru că oamenii în casa cărora se afla nu țineau animale la ei în curte, ci în ogrăzile oamenilor din satele vecine, Laur și-a dat seama că poate era mai bine să oprească pe drum la o alimentară, la un minimarket. Zis și făcut. Și-a aprins o țigară, cu gîndul că mai amăgește stomacul, a șters toporul de sînge și s-a suit la loc în căruță.

VEZI CUM S-A ÎNTÎLNIT CU URSUL!