I-a donat un rinichi soțului ei, dar acum îl vrea înapoi

De: Gabriela Voicu / 29.01.2014, 16:30
I-a donat un rinichi soțului ei, dar acum îl vrea înapoi
O femeie din Marea Britanie a povestit pentru Sunday People că i-a donat un rinichi soțului ei care era pe moarte, dar că ulterior l-a vrut înapoi. Află motivul!

O femeie din Marea Britanie a povestit pentru Sunday People că i-a donat un rinichi soțului ei care era pe moarte, dar că ulterior l-a vrut înapoi pentru că bărbatul a părasit-o după ce s-a vindecat.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Samantha Lamb (41 de ani), mamă a unui copil, a suferit un transplant de rinichi pentru soțul ei, Andy, în octombrie 2009. Ea a slăbit foarte mult pentru a putea suporta intervenția, care a fost transmisă de BBC.

Dar după câțiva ani, soțul femeii a decis să o părăsească, iar ea vrea acum rinichiul înapoi. În plus, crede că a fost înșelată de Andy, lucru pe care bărbatul l-a negat vehement.

Samantha și Andy

„Nu îmi vine să cred că are din nou șansa să traiască pentru a-și vedea nepoții crescând. Aș trece din nou prin acea operație, dar nu i-aș mai da lui rinchiul pentru că îl urăsc. Dacă aș putea, l-aș dărui altcuiva”, a declarat Samantha Lamb.

Un caz asemănător a avut loc în SUA, în 2012, când o femeie din Massachusetts i-a donat un rinichi fostei sale soacre, după 10 ani de când se despărțise de fiul acesteia.