I am Alive, jocul în care acțiunile tale înfluențează firul epic

Apropo.ro / 28.02.2012, 15:28
I am Alive, jocul în care acțiunile tale înfluențează firul epic
I am Alive, cunoscut anterior ca Alive, este un joc de supraviețuire, dezvoltat de Ubisoft pentru platformele Xbox 360, Playstation 3 cât și pentru PC.

Acțiunea are loc în orașul Chicago, la un an după un dezastru natural, global, care a ras 90% din populația planetei. Față de alte jocuri similare, I am Alive va pune la încercare abilitățile de supraviețuire ale gamerilor deoarece resursele sunt extrem de limitate, fiind nevoiți în unele cazuri să vă luptați pentru o sticlă de apă, de exemplu amenințând cu un pistol fără gloanțe.

Jucătorii îl vor controla pe Adam într-o perspectivă First Person, similara shooter-elor, concentrându-și atenția pe găsirea unor elemente necesare supraviețuirii și ajutându-l să se reunească cu soția și fiica sa.

Nu vor exista amenințări supranaturale ci problemele generate de spiritul de autoconservare al omului care va face orice pentru a supraviețui.

Ce trebuie înțeles este că jucătorul va avea liber arbitru, deciziile sale afectând modul în care înaintează in joc.

Producătorii au anunțat că vor lansa pe 7 martie 2012, ediția pentru consolele Xbox și Playstation, lucrând în continuare la o metodă de a lansa și o variantă pentru PC care să nu poata fi atât de ușor piratată.