I-ați geanta la moda

Apropo.ro / 03.06.2006, 15:39
I-ați geanta la moda
Cu cat e mai mare, cu atat e mai bine. Vorbim de genți, evident. Cu imprimeuri, de toate culorile, cu o multitudine de forme și modele, gențile din vara asta sunt facute sa care absolut orice. Asta nu înseamna ca poșetele din vara asta trebuie sa arate ca niște

Cu cat e mai mare, cu atat e mai bine. Vorbim de genți, evident. Cu imprimeuri, de toate culorile, cu o multitudine de forme și modele, gențile din vara asta sunt facute sa care absolut orice.

Asta nu înseamna ca poșetele din vara asta trebuie sa arate ca niște sarsanale de piața. Gențile geamantan merg foarte bine cu fustele lungi, cu rochițele de vara sau cu pantalonii – bermuda care sunt comeback-ul acestui sezon. Geanta care era buna pentru weekendurile la mare, în care puteai îndesa oricat de multe prostii, este acum potrivita și pentru ținuta de birou. Unde mai pui, ca în ea poți sa ascunzi liniștita și poșeta pentru o seara în club.

Gențile din împletituri, rafie și rachita sunt must al acestui sezon. Și mai cool este faptul ca le poți gasi într-un curcubeu de culori, în nuanțe palide sau culori țipatoare. Partea buna a acestei genți este ca pare sa fie nemuritoare. O geanta din rafie va fi mereu la moda vara, așa ca nu va trebui sa o ascunzi în fundul dulapului cand începe sezonul urmator.

Broderiile, dantelele, aplicațiile croșetate sunt pe val în vara asta. Poșetele care par lucrate manual, sunt chic, fie ca le asortezi la un taior foarte sobru, sau o rochița vaporoasa.

Nu mai sunt la moda gențile pleoștite. Moda acestei veri pune în valoare siluete ultrafeminine, iar accesoriile ladylike sunt din nou în lumina reflectoarelor tocmai pentru a sublinia acest stil. Alege o geanta într-o culoare aprinsa, dintr-un material mai tare, ca sa dai personalitate ținutei.

Se poarta lanțurile! Nu doar la gat, spre deliciul șuților, ci mai ales la genți, pe post de manere. Daca lanțurile mai sunt și aurii, deja ești super chic.

În gasești o selecție a celor mai la moda genți, cu tot cu prețuri șI magazine din care le poți achiziționa. Și nu rata, în secțiunea de beauty, articolul care-ți spune ce culori se poarta vara asta în materie de make-up!