I-au demolat casa din greșeală

De: Marian Andrei / 18.07.2013, 17:00
I-au demolat casa din greșeală
Un american din Fort Worth, Texas, a avut o surpriză teribilă atunci când s-a dus să vadă casa primită moștenire de la bunica sa: în locul acesteia era doar o platformă curată de beton!

David Underwood s-a bucurat atunci când bunica sa i-a lăsat moștenire o casă în valoare de 82.000 de dolari. El și-a făcut planul să o renoveze și să se mute acolo, lăsând copiilor locuința actuală.

Însă pe acum câteva zile, atunci când s-a dus cu soția sa să vadă ce operațiuni trebuie efectuate, a descoperit cu stupoare că… imobilul dispăruse pur și simplu.

David a povestit presei și cum a aflat ce s-a întâmplat de fapt. „Plecând de acolo, am zărit doi polițiști. Ne-am apropiat și i-am întrebat ce s-a întâmplat cu casa noastră, la care unul dintre ei a exclamat «Ooops! Aia era casa voastră? A fost… demolată!»”.

După ce au reclamat acest lucru municipalității, au primit și un răspuns oficial de la Oficiul de plângeri al localității: „Pe 12 iulie 2013, firma angajată de municipalitate a demolat, din greșeală, o altă proprietate de pe Watercress Drive. Imobilul care trebuia demolat se afla la numărul 9708, însă contractorii au demolat un imobil nelocuit de la numărul 9816″.

Underwood, care lucrează pentru o companie care construiește locuințe pentru persoanele sărace, a declarat că slujba sa îi oferă o altă perspectivă asupra pierderii suferite. „Am văzut atâtea lucruri în viață, atâția oameni care au nevoie de multe și nu primesc nimic sau foarte putin. A fost un accident – să facem ceea ce trebuie în astfel de situații și să mergem mai departe”.