Ia un microbuz pentru confort

Apropo.ro / 05.12.2001, 18:46
Ia un microbuz pentru confort
Vrei sa calatoresti dupa pofta inimii si ieftin pe deasupra? Aduna inca 15 – 16 prieteni si inchiriati un microbuz cu toate facilitatile. Iata ce trebuie sa faci Pentru inceput trebuie sa platesti in avans, la sediul agentiei de la care inchiriezi microbuzul, toata distanta pe care vrei


Vrei sa calatoresti dupa pofta inimii si ieftin pe deasupra? Aduna inca 15 – 16 prieteni si inchiriati un microbuz cu toate facilitatile. Iata ce trebuie sa faci

Pentru inceput trebuie sa platesti in avans, la sediul agentiei de la care inchiriezi microbuzul, toata distanta pe care vrei sa o parcurgi. Pretul variaza intre 0,5 centi/km – 0,85 centi/km, TVA-ul este inclus. Tot acum mai trebuie sa platesti 16$ pentru Cartea Verde, care este valabila 15 zile si diurna celor doi soferi care este 9$ in tara si 27$ in afara.

Pe langa diurna, soferilor trebuie sa le mai asiguri cazarea si masa. Cand ajungi la granita trebuie sa mai ai pregatiti aproximativ 150$ pentru a plati taxele pentru microbuz si cele pentru protectia mediului.

Nu te speria de aceste sume, la prima vedere par mari, dar daca le vei aduna si vei imparti suma finala la 18 (numarul de locuri din microbuz) vei vedea ca iti va conveni. Trebuie sa tii cont de faptul ca microbuzul este dotat cu aer conditionat, frigider si televizor. In plus, poti pleca cand si in ce directie vrei (pe ce drumeag ti se nazare), soferul fiind la dispozitia ta.

Iata si cateva agentii de unde poti inchiria un microbuz: ONT Carpati, tel 224.43.15; Romadria Confort SRL, tel 312.73.92; si Tranzit SRL, tel. 411.23.24. Distractie placuta.
Mirel Mircea