Iacov: În sfârșit, victorie!

Apropo.ro / 13.08.2006, 13:18
Iacov: În sfârșit, victorie!
Președintele CA al FC Național, Constantin Iacov, s-a aratat mulțumit de victoria obținuta, sâmbata, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în fața formației Poli Iași, în etapa a III-a a Ligii I, în urma careia bancarii au câștigat primele trei

Președintele CA al FC Național, Constantin Iacov, s-a aratat mulțumit de victoria obținuta, sâmbata, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în fața formației Poli Iași, în etapa a III-a a Ligii I, în urma careia bancarii au câștigat primele trei puncte în sezonul 2006/2007.

„În sfârșit, victorie! Ca am avut emoții e puțin spus, dar așa am rezolvat și pariul pe care o parte a presei îl facea cu schimbarea domnului Duna. Eu am pus un pariu ca-l schimbam înainte pe domnul Dragomir. Cred ca o sa-mi iasa pariul”, a spus Iacov.

Oficialul bancar a glumit și pe seama faptului ca antrenorul echipei Poli Iași, Ionuț Popa, afirmase dupa victoria cu Ceahlaul, din etapa a II-a, ca va fugi noaptea „de nebun, prin gradini”, pentru ca jucatorii sai risca sa nu-și primeasca primele, din cauza situației financiare a clubului. „Ma bucur ca l-am scapat pe domnul Popa sa mai alerge noaptea prin parc sa mai gaseasca bani pentru jucatori”, a spus Iacov.

Antrenorul echipei FC Național, Marin Duna, crede ca victoria de sâmbata este una importanta pentru moralul echipei, în perspectiva meciurilor urmatoare. „Având în vedere ca am fost nevoit sa improvizez pe axul central al apararii, unde au lipsit Burca și Panc, îi felicit pe jucatori pentru daruirea de care au dat dovada. Se poate însa și mai mult. Era nevoie de aceste trei puncte, foarte importante”, a punctat Duna.

Mediafax