Iancu ataca „granzii” campionatului

De: Mirel Mircea / 04.03.2008, 11:29
Iancu ataca
Marian Iancu iese la atac si spune ca Poli Stiinta Timisoara si Unirea Urziceni sunt singurele echipe corecte din campionat

Dupa egalul cu Unirea Urziceni, Marian Iancu iese la atac si spune ca Poli Stiinta Timisoara si Unirea Urziceni sunt singurele echipe corecte din campionat si care se afla in fruntea clasamentului.

"CFR, Steaua, Dinamo si Rapid sunt la platane. Ei fac muzica, noi trebuie sa dansam cum vor ei. Ati vazut si aseara, dupa meciul Stelei, patronul a spus foarte clar, in gluma, bineinteles. Liga Campionilor in niciun caz nu e pentru noi, nu avem sansa. Poli si Unirea Urziceni sunt singurele echipe care joaca adevarat si care se afla in varful clasamentului", a spus Marian Iancu la Sport.ro.

In ceea ce priveste partida cu Unirea Urziceni, Iancu spune ca echipa a resimtit lipsa capitanului Dan Alexa si a lui Stelian Stancu.

"Ne-au lipsit Alexa si Stancu si a trebuit sa improvizam. Am intalnit o echipa bine aseaza si motivate, un meci un deznodamant meritat. Sunt singurele echipe care joaca adevarat si care se afla in varful clasamentului", a mai spus Marian Iancu.