Iancu: Il vom oferta pe Badoi

Apropo.ro / 12.12.2007, 11:33
Iancu: Il vom oferta pe Badoi
Marian Iancu a declarat ca ar dori sa-l transfere la Timisoara pe fundasul formatiei Steaua Bucuresti, Valentin Badoi

Presedintele clubului Poli Stiinta Timisoara, Marian Iancu, a declarat, luni, la un post de televiziune local, ca ar dori sa-l transfere la echipa banateana pe fundasul formatiei Steaua Bucuresti, Valentin Badoi.

"Pentru ca nu putem sa-l aducem pe Contra pana in vara il vom oferta oficial pe Badoi de la Steaua. Pentru postul de fundas stanga, variantele sunt Pulhac sau Simao. Este ca si rezolvat un fundas central comunitar, mai incercam aducerea unui atacant roman din tara, a unui coordonator de joc si a unui portar", a explicat ancu strategia de transferuri pentru pauza competitionala din iarna.

Valentin Badoi a evoluat pentru Steaua in Liga I in zece meciuri, dintre care cinci ca titular, adunand 476 de minute pe teren.

Fundasul stanga dinamovist Cristian Pulhac a jucat in 14 meciuri in acest sezon in Liga I, in timp ce Bruno Simao de la UTA a evoluat tot in 14 partide si a marcat un gol.

Prima de 25.000 de dolari pentru meciul cu CFR Cluj

Fotbalistii timisoreni vor avea o prima de 25.000 de dolari pentru meciul de duminica, contra formatiei CFR Cluj, din etapa a XIX-a a Ligii I.

Marian Iancu i-a mai promis fundasului central al echipei timisorene, Jonathan McKain, ca nu va avea nicio pretentie financiara in cazul plecarii lui daca va juca bine impotriva formatiei CFR Cluj.

"Prima pentru meciul cu CFR, prima este 25.000 de dolari de om, iar lui McKain, daca va juca bine, ii voi da drumul fara nicio pretentie financiara", a spus Iancu.

Contractul lui Jonathan McKain expira in vara anului 2008, iar australianul si-a manifestat intentia de a se transfera la o echipa din afara Romaniei.

Poli Stiinta Timisoara intalneste, duminica, pe teren propriu, de la ora 20.30, in etapa a XIX-a a Ligii I, echipa CFR Cluj.