Iancu: Sunt sanse concrete ca Sepsi sa fie transferat

Apropo.ro / 09.01.2008, 10:30
Iancu: Sunt sanse concrete ca Sepsi sa fie transferat
Marian Iancu a declarat ca sunt sanse concrete ca fundasul stanga Lazslo Sepsi sa fie achizitionat de gruparea banateana

Presedintele clubului Poli Timisoara, Marian Iancu, a declarat ca a demarat negocierile cu Gloria Bistrita, mentionand ca sunt sanse concrete ca fundasul stanga Lazslo Sepsi sa fie achizitionat de gruparea banateana.

"Azi am discutat de mai multe ori cu domnul Padureanu (n.r. – presedintele clubului Gloria Bistrita, Jean Padureanu) si am stabilit mai multe lucruri. Din ce stiu eu, ar trebui sa iasa si acest transfer. Sunt sanse concrete ca Sepsi sa devina jucatorul lui Poli Timisoara", a spus Iancu.

Intrebat daca va mari oferta de 1,2 milioane de euro fara TVA pentru Sepsi, oficialul gruparii Poli Timisoara a raspuns: "Negocierile sunt mai complexe, nu este numai vorba despre bani".

Surse din cadrul clubului Gloria Bistrita sustin ca presedintele Jean Padureanu, directorul sportiv Ioan Horoba si antrenorul Ioan Ovidiu Sabau au cerut doua-trei zile timp de gandire inainte de a da un raspuns solicitarii venite din partea gruparii Poli Timisoara.

Laszlo Sepsi a declarat, marti, ca a aflat din ziare si de pe internet despre oferta facuta de patronul echipei Poli Timisoara, Marian Iancu, pentru transferul sau, dar a precizat ca intentioneaza sa ramana la Bistrita pana la finalul campionatului. "Am citit prin ziare si pe Internet despre intentiile domnului Iancu, despre oferta facuta in ceea ce priveste un eventual transfer al meu la Poli, dar de contactat nu m-a contactat nimeni. Este o suma mare si ma bucur ca exista o oferta pentru mine, dar intentionez sa raman la Gloria pana in vara. Daca ar fi fost o oferta din strainatate nici nu ar fi stat pe ganduri, dar asa, nu plec la Timisoara decat in cazul unei oferte foarte avantajoase, din care sa castige atat clubul, cat si eu", a afirmat fundasul.

Sepsi a evoluat in toate cele 19 partide din acest sezon al Ligii I, fiind schimbat intr-un singur meci, cel din deplasare cu Pandurii Targu Jiu, (scor 3-1 pentru Gloria), in care a fost inlocuit cu doua minute inainte de final.