Ianuarie 2022 la History Channel: Sezon nou „Blestemul Insulei Oak” și documentare „Iarna misterelor”

De: Ana Obretin / 15.12.2021, 17:01
Ianuarie 2022 la History Channel: Sezon nou
History Channel transmite, începând din 11 ianuarie, în fiecare marți și miercuri, de la ora 21.00, mai multe seriale documentare, reunite sub numele de „Iarna Misterelor”, care explorează poveștile, evenimentele, legendele și miturile care au fascinat și intrigat omenirea de-a lungul timpului.
Totodată, pe 11 ianuarie, de la ora 22.00, va avea loc premiera celui de-al nouălea sezon din serialul „Blestemul Insulei Oak”. Rick, Marty și echipa se întorc pe insula Oak cu și mai multă hotărâre, resurse și tehnologie în încercarea lor de a rezolva misterul comorii vechi de 226 de ani, se arată într-un comunicat remis Apropo de History Channel.
Printre noutățile seriei de programe „Iarna Misterelor” se numără un nou sezon al emisiunii investigative „Cum explici asta?”, cu jurnalistul Tony Harris, care va avea premiera pe 5 ianuarie, de la ora 21.00. De asemenea, noul serial documentar „OZN: Conspirație sau adevăr?”, care îi are ca gazde pe actorul englez Craig Charles și pe astrofizicianul Sarah Cruddas, va avea premiera pe 18 ianuarie, de la ora 23.00.

History Channel® provoacă și duce mai departe noțiunea tradițională de „istorie”, oferind spectatorilor o perspectivă alternativă. Gama variată de emisuni difuzate dezvăluie modul în care poveștile umane sunt modelate de fapte fascinante și adesea surprinzătoare. Principalul canal din portofoliul A+E Networks, este disponibil în România de peste 10 ani pe toate platformele majore de cablu, IPTV și DTH din țară.

CITEȘTE ȘI: Selena Gomez va produce o serie de documentare pentru viitorul serviciu de streaming al Univision

Foto: History Channel