Iată care sunt semifinaliştii pentru „Chefi la cuţite”

De: Nicoleta Nicolae / 31.05.2016, 12:08
Iată care sunt semifinaliştii pentru „Chefi la cuţite”
Emoţiile parcă au fost mai mari ca oricând luni seara la „Chefi la cuţite”, atât pentru cei trei juraţi, cât şi pentru concurenţi. Probele din ce în ce mai solicitante, presiunea finale care bate la uţă, dorinţa de a demonstra cât de mult au evoluat, toate şi-au spus cuvântul în competiţia de la Antena 1, care aseara şi-a ales semifinaliştii.

După un duel în urma căruia Doru Mâţan a fost eliminat, în faţa celor trei chefi au rămas semifinaliştii competiţiei: Geta şi Marius din echipa Dumitrescu, Raluca, Cătălina, Manole şi Negoiţă din echipa Scărlătescu, Mădălina, Cristi şi Ana din echipa Bontea. Aşa se face că săptămâna viitoare, în ediţia de luni, echipa neagră va avea doi concurenţi în semifinală, în vreme ce echipa gri se prezintă cu trei oameni, iar echipa roşie intră în această fază a concursului cu patru reprezentanţi.

Poate că cele mai mari emoţii au fost luni seară pentru chef Florin Dumitrescu, pentru că acesta a lucrat cu numai doi oameni, iar la un moment dat Geta s-a şi tăiat. Chef Sorin Bontea a încercat să-şi ţină oamenii uniţi şi să-i ferească de duel, însă confruntarea, care a avut ca temă startere fine-dining pentru evenimente, a fost câştigată de chef Cătălin Scărlătescu. Acesta a fost încordat, şi-a ţinut în frâu oamenii, a ţipat la ei când a fost cazul, ba chiar s-a complicat şi a improvizat în platou o afumătoare pentru carnea de raţă, dar a câştigat proba. Săptămâna viitoare, luni, 6 iunie, Antena 1 difuzează de la 20.30 semifinala, iar marţi, 7 iunie, marea finală a show-ului „Chefi la cuţite”.