Iată cine sunt membrii grupei Deliei! ”Cum este generaţia asta nouă, mă sperie”

De: Alexandra Necsoiu / 07.11.2018, 11:46
Iată cine sunt membrii grupei Deliei! ”Cum este generaţia asta nouă, mă sperie”
Grupa Deliei intră în Bootcamp la ”X Factor”: ”Cum este generaţia asta nouă, mă sperie”

Delia, Horia Brenciu, Ştefan Bănică şi Carla’s Dreams şi-au făcut echipele pentru Bootcampul din cel de-al optulea sezon X Factor”. Vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, grupa mixtă a Deliei, formată din concurenţi de peste 24 de ani, intră în Bootcamp.

Fiecare jurat trebuie să aleagă cei mai buni concurenţi şi să îi aşeze pe cele patru scaune pe care aceştia le vor avea la dispoziţie pe scenă. Un concurent nu este însă salvat după ce a fost invitat să ia loc, ci poate fi oricând ridicat dacă mentorul grupei consideră că altcineva a fost mai bun, astfel că tensiunea va fi la cote maxime până în ultima clipă.

”Doamne, cum este generaţia asta nouă, mă sperie! Mă gândesc, ce ştiam eu la 14 ani? E o chestie de atitudine”, a mărturisit jurata ”X Factor” Delia, absolut încântată de concurenţii din cel de-al optulea sezon.

Iată cine sunt membrii grupei Deliei:

Raisa Bordea este din Focşani, mama a doi copii şi a spus că vine la X Factor pentru a-i face o surpriză mamei sale. În etapa audiţiilor, aceasta a interpretat piesa ”Creep” într-un mod extrem de emoţionant. ”Eu am aşteptat acest moment în care cineva va pătrunde atât de adânc în sufletele noastre. Şi mă bucur că de data asta a fost o femeie, o mamă, o soţie. Bravo!”, a lăudat-o atunci Carla’s Dreams, iar Raisa a reuşit performanţa de a primi patru de ”Da” şi multe aplauze din partea publicului şi a juraţilor.

Simion Caragia este unul dintre concurenţii ce s-a întors pe scena X Factor pentru o a doua şansă. Emoţionat, dar mult mai bine pregătit, tânărul a reuşit să impresioneze juriul în etapa audiţiilor cu o baladă şi le-a smuls acestora nici mai mult, nici mai puţin decât patru de DA. Delia, Carla’s Dreams, dar şi Ştefan Bănică au fost surprinşi de interpretarea sa şi au mărturisit că abia aşteaptă să îl vadă în etapa Bootcamp-ului, în vreme ce Horia Brenciu a observat că anul acesta, Simion este mai puternic, mai hotărât şi mai dornic de succes.

 Cristina Vasopol o profesoară de canto din Galaţi, a fost împinsă de la spate de soţul ei să participe la ”X Factor”. La audiţii, Cristina a venit cu dublă miză: să cânte şi să-şi susţină două dintre elevele sale, care au participat la show, însă doar ea a reuşit să treacă în erapa următoare. ”Tata mi-a zis ‘la vârsta asta?’. Da, la vârsta asta! Dar nu-mi fac griji, sunt ok. Să trec mai departe ar însemna foarte mult pentru mine, aş avea mai multă încredere în mine!”, a povestit atunci profesoara în vârstă de 37 de ani, care a ridicat atât publicul, cât şi juriul în picioare. ”Doamne, ce mi-ar fi plăcut şi mie să am aşa profesor de canto! Bravo!”, i-a spus Delia, care acum i-a devenit mentor Cristinei.

Charles Driscoll a venit la „X Factor” din Michigan. El a  locuit o perioadă în România şi acum s-a întors ca să participe la X Factor. ”Mi-a plăcut foarte mult, mi s-a părut că are aura unui artist”, a spus Delia după ce l-a ascultat prima dată, iar tânărul american a primit din partea juraţilor patru de DA.

 Maria Cătălina Adam este studentă la Stomatologie, dar a fost mereu pasionată de muzică, iar talentul său i-a adus nu doar aprecierile juraţilor ”X Factor”, ci câteva ”atenţii” din partea acestora. ”Eu nu am mai văzut dentişti care să cânte aşa!”, a spus încântat Ştefan Bănică după audiţii.  

Chiar dacă nu este străin de scenă, Cristian Sanda a mărturisit la audiţii că are emoţii, după ce în ultimii ani muzica nu a fost chiar prima în planurile sale. ”Am participat la multe concursuri şi festivaluri, îmi doream să fac mai mult, dar lucrurile nu au mers aşa cum mi-aş fi dorit. Dar nu voiam să las aşa muzica… Erau persoane care îmi spuneau că trebuia să fac muzică în continuare, nu trebuia să dau la Politehnică. Mi-am făcut acasă un mini-studio şi mă joc cu muzica”, a povestit Cristian.

Delia, cea care i-a devenit mentor în Bootcamp, l-a îndrăgit de la primele note. ”Eşti foarte mare ca şi voce, ca şi paletă. Mentorul tău va trebui să îţi aleagă cu grijă piesele ca să fii pus în valoare de fiecare dată. Şi mi-ar plăcea să fiu eu mentorul tău!”, i-a spus aceasta.

Vincenzo Vollaro, din Napoli, şi-a învins anxietatea pentru a veni în România la ”X Factor”, chiar dacă povestea sa nu este una simplă. După ce familia sa a fost jefuită sub ameninţarea armei, Vincenzo a rămas bântuit de o nesiguranţă, iar în plus, Vincenzo a primit un nou şoc la prima sa apariţie în faţa unui juriu muzical: a slăbit 28 de kilograme după ce i s-a spus că este prea ”rotunjor”. Iar dacă pentru prestaţia sa a reuşit să îşi adune curajul, ultimele versuri i-au adus şi lacrimi în ochi. ”Bravo, cred că ne vom mai vedea!”, i-a spus Delia la audiţii, iar vineri, de la 20.00, la Antena 1, Vincenzo are şansa de a cânta din nou în faţa celor patru juraţi.  

            Laura Maria Coman, 26 de ani, din Piteşti, de profesie lingvist, a mărturisit în culise că a cochetat vreme îndelungată cu muzica, ba chiar pentru două luni a cântat alături de Horia Brenciu, iar la audiţii tânăra i-a convins pe juraţi că locul ei este pe scena „X Factor”.

Venitã în România în 2016, Bella Santiago a ajuns sã cânte cu bãieţii din trupa Jukebox, al cărei solist, Alex Vasilache, a fost în echipa lui Horia Brenciu la X Factor în urmă cu doi ani. „Sunt răsfăţata trupei!”, le-a mãrturisit tânãra, care i-a pus pe jar pe cei doi prezentatori, apoi i-a cucerit pe doi dintre juraţi încã de la primii săi paşi pe scenă. ”Are deja o atitudine de divă!”, a remarcat Delia, iar Ştefan Bãnicã nu s-a sfiit sã îi mărturisească: „Eşti bombă cu ceas! Eşti de pe altă planetă!”, i-a mai spus juratul „X Factor”.

 Bella i-a cucerit de la primul la ultimul acord al piesei, iar la final, cu toţii în picioare, juraţii au strigat într-un glas: „Răspunsul nostru pentru tine este DA!”. „Dragă domnişoară, eşti una dintre cele mai bune voci pe care le-am auzit în viaţa mea!”, i-a spus şi Brenciu, iar Carla’s a continuat: „Eşti pretendentă la marele premiu, asta e clar, dar rămâi tu, rămâi timidã, rămâi acolo unde eşti şi lumea o să te iubească atât de tare încât nici nu-ţi imaginezi!”.

Şi Raluca Răducanu a ridicat publicul în picioare printr-o interpretare complexă la audiţiile din acest an. Tânăra din Ploieşti a cântat o piesă jazz şi a demonstrat că stăpâneşte vioara la fel de bine ca timbrul vocal. Absolventă a Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, Raluca a dedicat piesa tatălui său, pe care l-a pierdut în cel de-al doilea an de facultate: ”Lui îi datorez tot ce sunt astăzi. Nu a apucat să mă audă cântând”. Reacţia juriului a fost pe măsura interpretării tinerei, iar 4 de DA au calificat-o în etapa următoare.  

Anul acesta Horia Brenciu, juratul care a câştigat sezonul al şaptelea, va fi mentorul Grupurilor, Ştefan Bănică va avea grupa de fete sub 24 de ani, Delia pe cea de adulţi, iar Carla’s Dreams va avea echipa de băieţi sub 24 de ani.

În fiecare vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, fiecare jurat trebuie să aleagă cei mai buni concurenţi şi să îi aşeze pe cele patru scaune pe care aceştia le vor avea la dispoziţie pe scenă. Un concurent nu este însă salvat după ce a fost invitat să ia loc, ci poate fi oricând ridicat dacă mentorul grupei consideră că altcineva a fost mai bun, astfel că tensiunea va fi la cote maxime până în ultima clipă.

Delia, Horia Brenciu. Ştefan Bănică şi Carla’s Dreams vor alege componenţa perechilor care vor intra apoi la Dueluri. Astfel, doar jumătate dintre aceştia vor trece în etapa următoare, cea a Galelor Live.

Lor li se adaugă şi un concurent surpriză pe care telespectatorii l-au votat pe parcursul ediţiilor. ”Finalistul publicului” va fi aflat abia în etapa Galelor Live, iar dacă acesta este unul dintre cei opt finalişti, se califică în etapa Galelor următorul clasat.