”Boogie”, criza barbatului la 30 de ani

Apropo.ro / 04.10.2008, 15:33

"Boogie", in regia lui Radu Muntean, povesteste despre criza barbatului la 30 de ani.

"Boogie", in regia lui Radu Muntean, povesteste despre criza barbatului la 30 de ani. De asemenea, filmul arata ce face un barbat casatorit atunci cand isi regaseste prietenii de odinioara si necasatoriti.

In film ii regasim pe Dragos Bucur "Boogie", Anamaria Marinca si copilul Vlad Muntean.

"Boogie" este porecla din adolescenta a lui Bogdan Ciocazau (Dragos Bucur), dar pe care nu o mai foloseste acum, cand este un barbat insurat si la casa lui.

Ca toata lumea, "Boogie" a plecat cu familia la mare de 1 Mai. Acolo s-a reintalnit cu vechii sai prieteni alaturi de care si-a amintit de vremurile bune. Dupa ce a petrecut o noapte alaturi de camarazii sai, Bogdan Ciocazau a realizat ca viata pe care o are acum este mai importanta si este ceea ce isi doreste.

Daca iti doresti sa vezi un film cu expresii romanesti fara perdea si umorul cu care ne-am obisnuit din partea lui Radu Muntean, vizioneaza-l.

Regia lui "Boogie" este semnata de Radu Muntean, dupa un scenariu de Radu Muntean, Alex Baciu si Razvan Radulescu.

"Boogie" concureaza in cadrul Festivalului International de Film de la Hamptons – SUA, festival ce sustine filmul independent. Va distribuit si in Franta de compania franceza Films Sans Frontieres, incepand cu aceasta toamna.

Â