„Ibrahim Dossey a fost tratat ca o leguma” (Prosport)

Apropo.ro / 23.02.2009, 07:54
Vaduva lui Dossey e o femeie apasata. La 31 de ani, viata i-a dat o palma grea, lasand-o singura cu un copil de 5 ani, scrie Prosport.

Vaduva lui Dossey e o femeie apasata. La 31 de ani, viata i-a dat o palma grea, lasand-o singura cu un copil de 5 ani.

Revolta si suferinta, asta arata chipul ei, la doua luni de la moartea sotului, iar marturia pe care a facut-o reporterilor demonstreaza acelasi lucru.

Credeti ca Ibrahim putea fi salvat?

De revenit nu stiu daca si-ar mai fi revenit asa cum a fost el, dar mai putea avea o sansa. L-as fi vrut langa mine, indiferent cum. Si zece ani daca dura recuperarea, nu era nicio problema. Merita sa-si vada fiica crescand, chiar daca ar fi facut-o stand in pat.

Si, totusi, de ce n-a avut sansa asta?

Nu vreau sa judec pe nimeni, dar cred ca doctorii l-au scapat din mana dupa ce daduse semne de revenire. N-a fost ingrijit cum trebuie, probabil viata lui nu a contat prea mult. Daca il tine Dumnezeu, bine, daca nu, asta e! Asa se judeca in spitalele noastre.
 
Ce le reprosati doctorilor?

Profesional, nu ii pot ataca, pentru ca nu ma pricep la medicina, dar, din punctul de vedere al comportamentului, pe unii i-as strange de gat. Pai e posibil sa mi se spuna: „Femeie, du-te acasa, ca te chemam noi, nu vezi ca e leguma acum?” Leguma, neleguma, era sotul meu si avea o viata in el.

Mai multe detalii despre declaratia vaduvei lui Ibrahim Dossey, pe Prosport.ro

Sursa foto: Prosport