Ibrahimovici il vrea coechipier pe Chivu

Apropo.ro / 03.03.2005, 10:02
Ibrahimovici il vrea coechipier pe Chivu
Atacantul echipei Juventus Torino, Zlatan Ibrahimovici, a declarat, miercuri, într-un interviu acordat cotidianului italian "Gazzetta dello Sport", ca prefera sa-l aiba coechipier și nu adversar pe Cristian Chivu, chiar daca fundașul formației AS Roma se afla într-o perioada

Atacantul echipei Juventus Torino, Zlatan Ibrahimovici, a declarat, miercuri, într-un interviu acordat cotidianului italian „Gazzetta dello Sport”, ca prefera sa-l aiba coechipier și nu adversar pe Cristian Chivu, chiar daca fundașul formației AS Roma se afla într-o perioada mai puțin fasta.

„Chivu se afla într-o perioada mai puțin fasta, dar și așa prefer sa-l am coechipier și nu adversar”, a spus Ibrahimovici, înaintea partidei dintre cele doua echipe, care va avea loc, sîmbata, la Roma, în etapa a XXVII-a din Serie A.

Cei doi fotbaliști au fost colegi la formația olandeza Ajax Amsterdam, iar dupa plecarea lui Chivu la AS Roma, Ibrahimovici a fost transferat la Juventus Torino.

Juventus intenționeaza sa-l achiziționeze din sezonul viitor pe Chivu, astfel ca internaționalul român și atacantul suedez ar putea redeveni coechipieri.

Mediafax