Ibrahimovici și Trezeguet indisponibili, Mutu ar putea fi titular

Apropo.ro / 03.03.2006, 10:31
Ibrahimovici și Trezeguet indisponibili, Mutu ar putea fi titular
Atacantul echipei Juventus Torino, Adrian Mutu, ar putea fi titular în partida cu Sampdoria, dupa ce Zlatan Ibrahimovici și David Trezeguet nu vor efectua deplasarea la Genova, pentru meciul din etapa a XXVIII-a a campionatului Italiei, din cauza unor accidentari, informeaza agenția

Atacantul echipei Juventus Torino, Adrian Mutu, ar putea fi titular în partida cu Sampdoria, dupa ce Zlatan Ibrahimovici și David Trezeguet nu vor efectua deplasarea la Genova, pentru meciul din etapa a XXVIII-a a campionatului Italiei, din cauza unor accidentari, informeaza agenția KataWeb.

„Mutu ar putea fi al doilea vârf, dar aceasta decizie o voi lua mâine (n.r. – sâmbata)”, a declarat antrenorul formației Juventus, Fabio Capello.

Potrivit site-ului oficial al gruparii torineze, Ibrahimovici și Trezeguet sunt indisponibili pentru partida cu Sampdoria, programata sâmbata, din cauza unor accidentari suferite în partidele amicale pe care le-au disputat în aceasta saptamâna cu reprezentativele Suediei, respectiv Franței.

Mediafax