‘ICarly’ revine la Paramount +

De: Andra Voiculescu / 10.12.2020, 15:53
‘ICarly’ revine la Paramount +

Miranda Cosgrove va reveni în rolul lui Carly Shay într-o noua serie iCarly care va fi difuzată anul viitor pe Paramount + de ViacomCBS, serviciul de streaming rebranduit al CBS All Access.

Lui Cosgrove i se vor alătura membrii originali ai distribuţiei iCarly, Jerry Trainor şi Nathan Kress, potrivit ViacomCBS.

Relansarea, supervizată de Jay Kogen şi Ali Schouten, este produsă de Nickelodeon Studios pentru Paramount +. Creatorul original al serialului, Dan Schneider, nu este implicat.

iCarly a rulat timp de şase sezoane cu succes şi aproape 100 de episoade pe Nickelodeon între 2007 şi 2012. Serialul i-a avut ca protagonişti pe Carly (interpretată de Cosgrove) şi pe prietenii ei adolescenţi care găzduiesc webcast-ul, iCarly.

Nu este menţionată în noua serie Jennette McCurdy, care a jucat rolul celei mai bune prietene a lui Carly, Sam Puckett. După ce iCarly s-a încheiat, McCurdy a făcut echipă cu Ariana Grande, pe atunci mai puţin cunoscută, pentru a juca în serialul spin-off Sam & Cat, care a rulat un sezon între 2013 şi 2014.

În plus faţă de noua serie iCarly, toate episoadele anterioare ale serialului de la Nick se vor alătura liniei Paramount + de la ViacomCBS, pe măsură ce serviciul de streaming se va lansa în 2021.

Ceea ce este cunoscut în prezent ca CBS All Access va fi rebranduit şi extins pentru un public mai larg, pe măsură ce ViacomCBS încearcă să câştige o parte din piaţa de streaming. Va concura împotriva Netflix, Disney +, HBO Max şi Peacock.

Paramount + va găzdui, de asemenea, toate episoadele SpongeBob SquarePants, precum şi o nouă serie spin-off, Kamp Koral. Noul film SpongeBob, The SpongeBob Movie: Sponge on the Run, se va lansa  de asemenea pe Paramount + anul viitor, după ce a renunţat la o lansare în cinematografe în această vară.

 

Sursa foto: Instagram/Miranda Cosgrove