Ice Bucket Challenge cu Andreea Esca, Loredana, Dana Rogoz, Andra şi Pepe – VIDEO

Apropo.ro / 25.08.2014, 12:51
Ice Bucket Challenge cu Andreea Esca, Loredana, Dana Rogoz, Andra şi Pepe - VIDEO
Multe dintre vedetele din România au intrat în cursa Ice Bucket Challenge. Printre acestea se numără Andreea Esca, Loredana, Andra, Pepe şi multe altele.

Andreea Esca a fost provocată de Mihai Bendeac să îşi toarne o găleată cu apă cu gheaţă în cap, în cadrul campaniei Ice Bucket Challenge. Astfel, imediat după terminarea emisiunii de ştiri, pe când încă se afla la pupitru, Andreea a dus la bun sfârşit provocarea.

Loredana a vrut două găleţi cu apă cu gheaţă

Leapşa a plecat mai departe spre Loredana, care a acceptat fără să stea pe gânduri, iar nebunia a avut loc chiar pe scena unui concert pe care vedeta îl susţinea la Arad. Ea şi-a turnat două găleţi în cap. Ea i-a provocat mai departe pe Ion Ţiriac, Nadia Comăneci şi Angela Gheorghiu.

”Să ne aducem totuşi aminte că această campanie este dedicata celor care suferă de o boală cumplită. Chiar dacă este o campanie internaţională, să nu uitam că sunt mulţi suferinzi în ţara noastră şi avem obligaţia să facem ceva pentru ei. Am donat şi eu in contul ALS, însă mâine o să fac şi o donaţie pentru o fundaţie care se ocupă de o altă boală teribilă, de cancer”, a scris Loredana pe contul ei de Facebook.

Adela Popescu a provocat-o pe Dana Rogoz să participe la Ice Bucket Challenge. ”Am jucat pânâ la capăt, aşa că Radu mi-a turnat pe cap o cădiţă cu apă rece, în care încă mai bălteau cuburi de gheaţă, trei sferturi topite. Iar acum îi provoc pe Ada Condeescu, Amalia Enache şi Marian Ralea. Să vă văd!”, a scris Dana pe blogul ei.

Andra a fost provocată chiar de Cătălin Măruţă să-şi toarne în cap apă cu gheaţă. „Am acceptat provocarea lansată de Cătălin Măruţă şi am spus DA! De fiecare datş când am putut, am ajutat fie cu donaţii, fie am fost să cânt în scop umanitar. Provocările mele merg către Arpi şi Ane Pászkány, Pepe şi Liviu Teodorescu … Aveţi 24 de ore la dispoziţie … Baftă ! :)”, a fost mesajul Andrei pe Facebook.

Pepe a predat mai departe ştafeta către Cosmin Seleşi, Dan Capatos, Silviu Prigoană şi Iulia Albu.

Multe vedete s-au lăsat provocate

Lista vedetelor care au acceptat provocarea continuă şi cu Delia Matache, Andreea Marin, Mihai Bendeac, Cătălin Botezatu, Adrian Mutu, Tudor Chirilă, INNA, Liviu Hodor, Liviu Teodorescu, Pavel Bartoş, Carmen Tănase şi mulţi alţii, dar trebuie reţinut faptul că este important să ne reamintim că cei care participă la Ice Bucket Challenge, pe lângă faptul că-şi toarnă găleata cu apă cu gheaţă în cap, trebuie să doneze şi o sumă de bani pentru ajutorarea celor care suferă de ASL.