Idei de cadouri pentru Ziua Indragostitilor

Apropo.ro / 05.02.2010, 18:00
Am intrat in luna iubirii, luna cadourilor facute din suflet pentru persoana draga. Ai cumparat cadoul pentru Ziua Indragostitilor sau inca mai colinzi prin magazine?

Luna februarie este cunoscuta si drept Luna Indragostitilor de pretutindeni. Este luna cand se sarbatoreste Sfantul Valentin, dupa traditia americanilor, sau Dragobetele, dupa traditia romaneasca.

Daca vrei sa castigi timp si sa gasesti mai repede un cadou pentru jumatatea ta, iti oferim cateva idei de unde sa alegi. Atentie, cadoul trebuie sa transmita ceva, pentru ca si femeia si barbatul analizeaza cadoul venit din partea persoanei iubite.

Avand in vedere ca este la moda sa comanzi online tot felul de lucruri, o poti face si acum, daca vrei sa scapi de alergatura.

Idei de cadouri pentru ea de Ziua Indragostitilor

Pe langa traditionalele cadouri precum bomboane, flori sau ursuleti si inimioare, poti sa adaugi un cadou mai personal pentru partenera ta. Pana cand vei lua cadoul, varianta cu felicitarea virtuala este o alegere buna.

VEZI AICI GALERIA FOTO

bratari 31 lei

Bratari pe guta elastica cu margele de nisip, perfecte pentru o zi calda de vara

De exemplu, o femeie nu se va satura niciodata de accesorii precum bijuterii, margele, inele, coliere, ceasuri, genti sau bratari. Numeroase site-uri din zona online iti ofera posibilitatea de a alege ultimile noutati in materie de bijuterii. Nu le uitam nici pe cele handmade care au din ce in ce mai multi cumparatori, dar nici pe cele de la branduri celebre.

colier sticla murano maro 79 lei

Colier sticla murano

Exista bijuterii pentru toate buzunarele si pentru toate gusturile.

colier sticla murano 63 lei

Un colier pe care il poate purta in vacanta in doi la care visati demult

Sa nu uitam nici de bijuteriile cu aer retro, pentru caractere feminine puternice, doritoare de accesorii deosebite.

brosa de la Tamara cu loc pentru poza

Brosa de la Tamara

Cerceii, bratarile sau colierele realizate de designeri internationali consacrati, precum Michal Negrin sau Miranda Konstantinidou, se adreseaza femeii puternice care este insa, in aceeasi masura, delicata. Toate aceste bijuterii fac parte din noua colectie exclusivista „My Tamara„.

colier konplott

Colier Konplott 460 lei

Idei de cadouri pentru el de Ziua Indragostitilor

Nici barbatii nu ar trebui neglijati in aceasta zi. Ce sa-i cumperi iubitului tau? O sampanie buna sau un vin preferat. Incearca sa ii oferi o seara romantica si plina de erotism. Ceva dulce, un vin sau o sampanie, tu imbracata intr-un neglijeu cat mai sexy, ceva muzica si nu va spune ca nu ii place. Cumpara bilete la film.

Daca nu ai chef de asa ceva, atunci scrie-i cateva versuri prin care sa ii arati, inca o data, cat de mult il iubesti si il respecti. Cumpara-i un CD cu stilul muzical preferat sau artistul preferat.

cadou sf valentin

Crezi ca s-a saturat de cadourile traditionale?

Un DVD cu o inregistrare video in care tu ii faci striptease ar fi un cadou interesant. Cu atat mai mult cu cat il trimiti la serviciu si il anunti ca acasa il asteapta ceva si mai tare.

In rest, mai puteti rezerva o masa la un restaurant pentru a lua cina in doi, cina care sa pregateasca terenul pentru ce va urma acasa.

Mai poti face cadou iubitului cartea pe care tot spune ca si-o doreste, un joc nou aparut sau daca ii stii hobby-urile, ceva in acest sens.

De unde cumperi:

cmsolutii/Margele India

Tamara

dulapulbunicii

haineieftineonline

buticulcupovesti

camerutzacudetoate