“Ie, Românie”: Alina Puşcaş şi-a tratat durerile în gât cu pălincă de la Căpâlna

De: Cristiana Trifu / 15.03.2018, 15:38
“Ie, Românie”: Alina Puşcaş şi-a tratat durerile în gât cu pălincă de la Căpâlna
Aflată în Transilvania, în căutare de fete frumoase şi harnice şi de localnici cu tot felul de talente, pentru show-ul “Ie, Românie”, Alina Puşcaş a început să dea primele semne de răceală. Cu o seară în urmă i-a fost frig, iar a doua zi, la micul dejun, au început durerile în gât. Cum avea de continuat căutările prin satele transilvane şi era presată de timp, Alina a plecat la drum cu echipa de filmare fără să apuce să se doftoricească.

Leacul care a făcut minuni a venit însă dintr-o casă de pe un vârf de deal, din Căpâlna, judeţul Alba, de la tatăl unei fete talentate pe care Alina a convins-o să participe la preselecţiile pentru show. Un leac cu multe grade, vreo 60. „Am băut un păhărel din pălinca făcută în casă de tatăl fetei şi mi-a făcut foarte bine. Pentru că durerile au început să mă lase. A fost un medicament eficient”, spune Alina. Însă nu doar cu pălincă au fost trataţi vedeta şi echipa de filmare de la Bucureşti, ci şi cu o plăcintă cu brânză şi ceapă abia scoasă din cuptor şi cu o carafă de vin de casă, ambele o minunăţie.

Ce peripeţii a avut Alina Puşcaş în Transilvania, telespectatorii Antenei 1 vor vedea vineri, 16 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie a show-ului “Ie, Românie”, prezentată de Mircea Radu. Alina Puşcaş, pe care telespectatorii Antenei 1 o ştiu din postura de prezentatoare a show-ului “Te cunosc de undeva!” şi de actriţă în serialul “Fructul oprit”, a participat la această ediţie alături de coregraful Cornel Păsat. Amândoi au avut misiunea să descopere cele mai frumoase şi vrednice fete de la sat şi cei mai talentaţi localnici şi, ulterior, să-i convingă să vină la preselecţii. Cei mai buni dintre ei vor fi jurizaţi, în cadrul aceleiaşi ediţii, de Andreea Bălan, Nicolai Tand şi Cosmin Seleşi, veniţi special de la Bucureşti. Cel mai talentat localnic va primi pe loc 1.500 de lei, iar cea mai mândră fată va câştiga 5.000 de lei şi se va califica în Marea Finală “Ie, Românie”, care va avea loc la Bucureşti şi va reuni toate câştigătoarele din regiunile istorice în care va ajunge caravana condusă de Mircea Radu.