Iepurasii Playboy au incins atmosfera la Oradea (Poze)

Apropo.ro / 11.12.2011, 14:00
Iepurasii Playboy s-au plimbat vineri seara pe strazile din Oradea, iar sambata Cruduta, Andreea Mantea si Gina Maican au fost prezente la Oradea Shopping City.

Gina Maican, Andreea Mantea, Daniela Crudu si Madalina Pamfile, insotite de super iepurasii Playboy, i-au cucerit pe oradeni. Astfel, sambata, 10 decembrie, Playboy le-a aratat vizitatorilor de la Oradea Shopping City ce inseamna distractia, cu o mega petrecere.

GALERIE FOTO

Vedetele Playboy i-au innebunit pe oradeni, au aratat ce inseamna sa stii sa te distrezi si sa faci show. Fetele s-au transformat pentru scurt timp in cele mai sexi barmanite, au preparat cocktail-uri si i-au invitat pe baieti sa danseze pe bar pe melodii provocatoare. Cei mai curajosi si talentati dansatori au primit tricouri si sepci Playboy.

iepurasi playboy

Madalina Pamfile, care a pozat alaturi de Radu Mazare in editia din noiembrie a revistei, s-a dezbracat … de inhibitii si le-a dansat admiratorilor intr-o imensa cupa de sampanie.

Si… sampanie a fost, mai ales cand Madalina a inceput sa stropeasca audienta, indemnata de Andreea Mantea si Daniela Crudu. Si pentru ca nimic dulce nu e complet fara topping, Daniela s-a gandit ca Madalinei i-ar sta mult mai bine cu frisca pe piept, gand pe care l-a si pus in practica. Spre deliciul publicului, desigur.

Gina Maican s-a aflat si ea la Oradea pentru a promova numarul din decembrie al celebrei reviste. Oradenii au avut ocazia sa o intalneasca pe Alba ca Zapada – pictorialul brunetei cu ochii verzi din ultimul numar Playboy face deja furori, ea transformandu-se in personaj de poveste in luna in care basmele fac parte din cotidian.

iepurasi playboy

Pline de sex -appeal, fetele s-au fotografiat cu fanii, au dat autografe si au dansat alaturi de iepurasi.

Promovarea petrecerii a inceput inca de vineri seara cand iepurasii Playboy au „invadat” Oradea. Dupa ce au impartit invitatii si reviste in Oradea Shopping City, domnisoarele cu codita si urechi de iepuras s-au plimbat cu limuzina Playboy toata seara, facand senzatie pe strazi. Apoi, au luat cu asalt cafenelele si cluburile din centrul orasului, spre incantarea tuturor, mai ales a domnilor.

iepurasi Playboy

In cadrul campaniei de promovare a petrecerii Playboy care a avut loc sambata seara, incepand cu orele 22:00, la Oradea Shopping City, un grup de iepurasi Playboy s-au plimbat intr-o limuzina de la centrul comercial pana in Nufarul, iar apoi s-au oprit in centru.