Iepurasii Playboy descind in weekend la Oradea

Apropo.ro / 08.12.2011, 12:17
Iepurasii Playboy descind in weekend la Oradea
Fanii iepurasului au prilejul sa-si bucure ochii din nou pentru ca in acest weekend Playboy se va afla la Oradea.

Vineri si sambata, orasul va fi invadat de Iepurasii Playboy, iar in seara zilei de sambata, 10 decembrie, va avea loc o super petrecere la Oradea Shopping City.

Incepand cu orele 22:00, oradenii sunt invitati sa se distreze alaturi de Gina Maican, cover girl Playboy decembrie, si deja binecunoscutele vedete Andreea Mantea, Daniela Crudu si Madalina Pamfile.

Organizatorii au pus la cale un concept deosebit de antrenant si interactiv. Vineri si sambata, la Oradea Shopping City incepe vanatoarea de iepurasi. Daca femeile vor prefera sa faca „shopping”, barbatii vor avea parte de o atractie cel putin pe masura: iepurasii PLAYBOY.

Cine are sansa sa le intalneasca pe frumoasele domnisoare cu codita si urechi in mall poate castiga invitatii VIP la petrecerea de sambata seara. Mai mult, vineri, intre orele 22:00 si 24:00, iepurasii pot fi intalniti prin oras, pentru ca se vor plimba cu limuzina Playboy pe strazile din Oradea.

Petrecere Playboy la Oradea Shopping City

Gina Maican, Andreea Mantea, Daniela Crudu si Madalina Pamfile vor fi promotorii distractiei la petrecerea de sambata seara. Incepand cu ora 22:00, fanii revistei Iepurasului cu papion sunt asteptati in Oradea Shopping City, la un super show, marca Playboy.

Daniela Crudu isi va demonstra din nou valentele de MC, iar Madalina Pamfile le va oferi oradenilor un dans in déjà celebra cupa de sampanie.

Gina Maican, cea mai noua vedeta Playboy, va fi si ea prezenta pentru a promova editia din decembrie, a carei coperta este. Frumoasele revistei cu papion vor dansa, se vor fotografia cu fanii si vor acorda autografe.

Cei mai norocosi vor castiga premii si vor avea sansa de fi serviti chiar de vedeta Playboy preferata.