Iepuraşii Playboy fac senzaţie la mare!

Apropo.ro / 10.07.2012, 17:00
Iepuraşii Playboy fac senzaţie la mare!
În fiecare weekend până pe 31 august Iepuraşii Playboy te aşteaptă pe plaja Skol Land din Mamaia, cel mai relaxant loc de recuperare pentru bărbaţii de pe întreg litoralul românesc. Ai terenuri de fotbal şi volei, wii, fusball, billiard şi multe alte distracţii.

Mai mult, ai la dispoziţie multă bere rece şi peste 20 de fete, barmaniţe, dealeri la jocurile de noroc, animatoare şi maseuze care vor face sejurul tău cât mai plăcut.
Totul a debutat sâmbătă, 7 iulie, cu petrecerea de inaugurare a plajei Skol unde fanii Playboy şi Skol au avut ocazia să le întâlnească pe vedetele Playboy şi pe frumoasele cu codiţe şi urechi.

Playboy Party la MamaiaRoxana Dobre, vedeta de pe coperta Playboy iulie – august, Dj Vika Jigulina, vedeta lunii martie şi playmate-ul Irina Georgescu au dat autografe, s-au fotografiat cu fanii şi au dat startul la distracţie alături de Iepuraşi. Mai mult, cei care au ales să se distreze pe plaja din Mamaia au avut ocazia să o asculte pe DJ Vika Jigulina la platane şi să câştige premii la concursurile organizate pe plaja.

Playboy PartyDistracţia a continuat şi duminică, de această dată alături de Iepuraşii Playboy. Contrar a ceea ce se spune despre băutorii de bere, bărbaţii din Skol Land au demonstrat în acest weekend că au condiţie fizică şi îndemânare. Iepuraşii i-au pus la grele încercări de forţă din care se pare că au ieşit învingători.