Iepuraşul vine Acasă

Apropo.ro / 13.04.2009, 00:00
Iepuraşul vine Acasă
Acasă dăruieşte de Paşte interviuri în exclusivitate cu protagoniştii telenovelei ”Iubire cu chip rebel”, concerte ale unor cîntăreţi de renume, poveştile de iubire ale lui Danielle Steel, dar şi un film de Oscar.

În Vinerea Mare, William Levy şi Maite Perroni, prota­goniştii telenovelei ”Iubire cu chip rebel”, vin Acasă, în cadrul unei ediţii speciale “Poveştiri adevărate”.

În seara zilei de 18 aprilie, seria spectacolelor de mare clasă este deschisă de concertul de la Londra al regretatului tenor Luciano Pavarotti. După slujba de Înviere transmisă în direct, cadourile muzicale pascale continuă, cu un spectacol de muzică şi culoare al celor patru băieţi de la IL DIVO. Urmează decernarea pre­miilor Lo Nuestro 2009, cu o ediţie care va fi deschisă de mesajul preşedin­telui ameri­can Barack Obama. David Bisbal, Aven­tura şi Enrique Iglesias sînt doar cîţiva dintre artiştii care au incendiat scena din Miami.

La 20 de ani de carieră, Fer­nando Colunga, unul dintre cei mai curtaţi actori sud-ame­ricani, vine Acasă în pri­ma zi de Paşti într-o emi­siu­ne specială “Cristina Show”. Alături de el, vor veni Thalia, Gabriela Spanic, Ga­briel Soto, Lucero, Daniela Romo, Itati Cantoral sau Ernesto Laguardia.

Seara, telespec­tatorii vor putea urmări un nou episod din prima tele­novelă difuzată pe trei plat­forme diferite, “Amanda O”, şi apoi, la Cinema Acasă, filmul de Oscar “Romeo şi Julieta”, în regia lui Franco Zeffirelli. A doua zi de Paşte, Acasă va difuza concertul susţinut de Juanes la Sala Polivalentă în septembrie 2008. Seria concertelor de sărbătoare va fi încheiată de Gwen Stefani, în concertul “Harajuku Lovers Live”.